Info til værkstedsholdere

Værkstederne er uformelle og afslappede, og du bestemmer selv, hvordan du vil gribe det an.

Alle kan tilmelde et værksted. Det kræver blot, at du har noget særlig viden, du gerne vil dele ud af. Du behøver ikke være fagnørd, måske er du bare god til at sylte, synes at din have er børnevenlig og gerne vil dele erfaringer, eller du har bygget et hønsehus og gerne vil fortælle andre, hvordan de skal gøre.

Alle, som afholder et værksted, har gratis adgang til festivalen inkl. alle dagens måltider.

Her kan du tilmelde dit værksted

Hvad skal værkstedet handle om?

Værkstedet kan gå ind under et af temaerne bæredygtig husholdning, dyrehold, biodiversitet, selvforsyning eller økologisk havedyrkning.

Vores medlemmer efterspørger især praktiske værksteder, der omhandler dyrkning af æbler og nødder, kompost, frøsamling og beskæring og opformering af stiklinger fra buske, træer og planter. Men listen er uudtømmelig, så tilmeld endelig dit værksted, selvom det ikke falder under denne kategori.

Et værksted skal vare ca. 45 minutter, og du skal forvente alt mellem 5–100 deltagere.

Tilmeld dit værksted

Det er vigtigt, at du laver en fyldestgørende beskrivelse af dit værksted. Ellers kan vi ikke godkende det. Beskrivelse og titel skal være så dækkende, at alle deltagere ved præcis hvad dit værksted går ud på, og der ikke hersker nogen tvivl om niveauet eller indholdet.

Beskriv:

  • Er det et foredrag, praktisk »hands-on« værksted eller er det »erfarings udveksling« med oplæg fra værkstedsholderen?
  • Hvad går værkstedet ud på? Beskriv det fyldestgørende, ikke i stikord eller korte sætninger.
  • Hvad har man lært, når man går fra værkstedet?
  • Hvem henvender dit værksted sig til – nybegyndere eller erfarne? Folk med flere hektar have eller med små villahaver? Børnefamilier? Skolelærer?

Disse informationer SKAL med. Dermed undgår du deltagere, som har en forventning om et helt andet type værksted end det, du afholder.

OBS kræver værkstedet noget særligt udstyr eller et bestemt lokale (f.eks med adgang til køkken) skal det med i beskrivelsen, så du ikke står og mangler noget på dagen.

Har du lyst til at være værkstedsholder, så kontakt projektleder Mikael Elke Lund og få snakket gode vinkler igennem. Mikael kan kontaktes på mikael@praktiskoekologi.dk og 22 18 26 82

Her kan du tilmelde dit værksted

Vil du også have en bod på markedspladsen?

Husk, at du som værkstedsholder kan få en gratis bod. Du skal blot give os besked.

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival > Info til værkstedsholdere

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider