Praktisk info for alle

Vi glæder os til at se dig til vores årlige Mere Liv i Haven-festival – her mødes nye og garvede medlemmer, og vi deler praktiske tips og erfaringer med hinanden. Du kommer hjem med energi, inspiration og masser af gode ideer.

Hvor foregår festivalen?

Absalonskolen, Vandtårnsvej 3, 4300 Holbæk i tidsrummet 9–19.

Forplejning på dagen

Inkluderet i din festivalbillet er morgenbolle ved ankomst, frokost, eftermiddagskage, aftensmad og kaffe/te i løbet af dagen. Maden er vegetarisk og økologisk. I år bliver maden levet af Jens og Ane fra speicallandbruget MULD.

Husk

Du skal huske en varmt tøj (nogle værksteder foregår udenfor) samt service (bl.a. suppetallerken og ske) til at spise og drikke af, frø og planter til byttebordet, kontanter eller MobilePay til den økologiske bar med øl, vin og vand.

Hvordan foregår værkstederne?

Værkstederne afholdes af medlemmer, der har noget på hjertet, som de gerne vil dele med os andre. Nogle holder deres værksted som foredrag og andre som værksteder, hvor du deltager aktivt. Du kan læse mere om de enkelte værksteder under Værksteder. Nogle værksteder er for begyndere og andre for erfarne – det står også under værkstederne.

Hvert værksted varer 45 minutter.

Hvornår kan jeg tilmelde mig værkstederne?

I år bliver der sendt deltagerbrev ud til alle i starten af uger 43
Her er der en samlet oversigt over dette års værksteder, du skal ikke forhåndstilmelde, du kan frit deltage hvor du har lyst.

Hvordan kommer jeg til Absalonskolen

Der kommer en vejledning sammen med deltagerbrevet om hvor du gratis kan parkere, samt hvordan du lettest finder derhen med offentlige transportmidler.

Vi opfordrer til at du forsøger at finde samkørsel med andre medlemmer i foreningen i vores lukkede Facebook-gruppe Praktisk Økologi – i hverdagen. Du kan også søge efter samkørsel i dit lokale havenetværk på www.merelivihaven.dk

Hvad koster det at deltage i Mere Liv i Haven Festival?

Det koster 350 kr., hvis du er medlem af Praktisk Økologi. Inklusiv i prisen er al forplejning. Er du ikke medlem, koster en billet 450 kr. Børn under 12 år deltager gratis (husk at angive i kommentarfeltet, at du har børn med, så vi kan sørge for at der er nok mad).

Værkstedsholdere har naturligvis gratis adgang til festivalen som betaling for deres værksted.

Tilmelding til festival?

Vi forventer ca 250 deltagere i år inkl. alle værkstedsholdere – og vi forventer at der bliver run på tilmeldingerne i år, så vi opfordrer dig til at købe din billet i god tid.

Tilmeld dig

Kan jeg have en øko-bod?

Vil du gerne have en lille gratis bod på festivalen, hvor du kan sælge noget? Så skal du kontakte Mere Liv i Haven festivalen på festival@praktiskoekologi.dk

Vi ser rigtig gerne at boder også afholder værksteder, så viden om produkterne eller tankerne bag kan deles.

Boderne kan sættes op fra kl. 8 lørdag morgen.

Må børn komme med?

Børn må rigtig gerne deltage på festivalen, og er de under 12 år, så deltager de gratis. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvor mange børn, der deltager og deres alder.

Der vil være aktiviteter til børn ifølge med voksen. Derudover er der adgang til skolens legeplads og udeområde.

Hvem arrangerer Mere Liv i Haven Festival?

Landsforeningen Praktisk Økologi står bag Mere Liv i Haven-Festival. Det er altid en gruppe frivillige medlemmer af foreningen, som arrangerer festivalen.

Tilmeld dig nu

Prisen for at deltage hele dagen med alle måltider og 5 værksteder er 350 kroner for medlemmer og 450 kroner for ikke-medlemmer.

Tilmeld dig

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival > Praktisk info for alle

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…