7. november 2016

Workshop for fødevareproducenter

Køb din billet nu

Producerer du fødevarer, og vil du gerne have hjælp til salg, markedsføring, kvalitetsstyring og strategi? Vi har inviteret tre eksperter til at hjælpe dig bedre i gang: Anne Hjernøe, Klaus Sall og Malene Aariis kommer med inspiration og praktisk vejledning til dit arbejde med dine produkter.

Der er medlemsrabat for medlemmer af Praktisk Økologi.

Workshoppen foregår:

Om workshoppen

Workshoppens formål er, at styrke dine kompetencer i udvikling og salg af fødevarer.

På workshoppen vil du arbejde med:

  • Smagens betydning for at skabe loyale kunder
  • Kommunikation om din virksomhed og produkter, samt de tilknyttede opskrifter
  • Viden om forskellige salgs- og distributionskanaler – også med fokus på eksport
  • Virksomhedsstrategi & forretningsudvikling

Anne Hjernøe er journalist, kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Hun vil præsentere dig for udvikling af sortiment, smag og fødevaretrends og hjælper dig med at inspirere din målgruppe gennem opskrifter og fortæller om produkter.

Malene Aaris er markeds- og eksportrådgiver, leder af Mad i Ridehuset og af Bio aus Dänemark. Hun tager dig ind i verdenen af salg til grossister, udstillinger og fødevare-events og klæder dig på til eksport.

Klaus Sall er biolog og ejer af Sall&Sall Rådgivning. Han gør dig klogere på kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og strategi og forretningsudvikling.

Vi er så glade for at kunne invitere vores mange medlemmer, som producerer fødevarer i lille eller stor skala og hjælpe dem.

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…