Årsmøde

Årsmøde Landsforeningen Praktisk Økologi 2024

I år afholder vi årsmøde sammen med vores »Grønne Venner«. De Grønne Venner har siden 2019 samarbejdet om forskellige aktiviteter, der sætter fokus på grøn omstilling og fællesskab. Søndag d. 7. april kl. 10.00 afholder Landsforeningen Praktisk Økologi generalforsamling.

Her kan du tilmelde dig årsmødet og/eller generalforsaming.

Udover Landsforeningen Praktisk økologi er De Grønne Venner:

  • Landsforeningen Økologisk Byggeri
  • Landsforeningen af Økosamfund
  • Permakultur Danmark
  • Bofællesskab.dk

Fælles årsmøde afholdes i weekenden 5. til 7. april 2024

På Ankersminde Kursuscenter der ligger centralt på Fyn, nær Odense og kollektiv trafik og tæt på motorvejen.

Der er »Lejrskolestemning« med køjesenge og madrasser på gulvet. Man kan også booke et firsengsrum med bad og toilet tilknyttet, eller sove i eget telt/camper. Og man vælger selv om man vil deltage en halv eller hel weekenden eller blot til en eller flere af generalforsamlingerne hvor man er medlem.

Årsmødet består af tre hovedelementer:

  • Faglige oplæg i tre spor om fællesskab, byggeri og natur/haver.
  • Generalforsamlinger i de tilsluttede foreninger (forskudt så man kan deltage i flere).
  • Derudover masser af socialt samvær, netværk og hygge.

Programmet strækker sig fra fredag kl. 15.00 til søndag kl. 15.00. Det byder på musik, praktiske og teoretiske workshops – der bliver noget for enhver smag! Her kan du se hele programmet for det fælles årsmøde, og her finder du en detaljeret beskrivelse af de forskellige programpunkter.

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig årsmøde og generalforsamling. Generalforsamlingen er kun for foreningens medlemmer. Det er gratis at deltage i generalforsamlingen. Tilmelding er kun nødvendig, så vi har et overblik over hvor meget kaffe vi skal brygge, og hvor mange stole vi skal stille frem.

Generalforsamling i PØ

Her kan du læse om generalforsamlingen i PØ. Overvejer du at stille op til foreningens bestyrelse? Så kan du læse: om bestyrelsesarbejde i PØ. Vi søger skarpe og dygtige medlemmer, der vil være med til at forme fremtiden for vores forening.

PØs kontakt på »De Grønne Venners« årsmøde

Pia Nørhede er Landsforeningen Praktisk Økologis kontaktperson på De Grønne Venners årsmøde, du kan kontakte Pia på: pia.noerhede@praktiskoekologi.dk

Her er du: Forsiden > Årsmøde

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider