Netværksmøde

I forbindelse med årsmødet den 21. marts klokken 10.00 til 12.00 er følgende punkter på dagsordenen. Selv om du ikke er aktiv i et lokalt netværk er det også relevant for dig.

1 Vild natur hvor du bor
Den vilde natur ligger ofte uden for døren, men hvorfor ikke inviterer den indenfor havelågen. Vores formand, Signe, vil fortælle om, hvordan man får mere vild natur, hvor man bor. Emnet er også på dagsordenen i forbindelse med Naturens År 2020, som PØ deltager i. Kom også med
dine egne erfaringer og idéer til, hvordan vores haver kan bidrage til større biodiversitet.

2 Den gode markedsidé
Mange af os har prøvet at stå på marked for at sælge foreningen. Men vi har sikkert også oplevet, at folk ikke kommer af sig selv. Der skal noget blikfang til – noget der får de forbipasserende til at stoppe op og blive nysgerrige. Hvordan gør vi det? Hvis du har en god idé, så tag den med til mødet. Det kan være et billede, en tegning eller bare en fortælling om, hvad der virkede godt for dig. Hvis du ikke har stået på marked, så kom, og bliv inspireret.

3 Åben havelåge
Hvert år i august opfordrer Giftfri Have og Praktisk Økologi i fællesskab til at åbne havelåger. Vi vil gerne invitere jer til at fortælle om, hvordan det er at åbne sin have for offentligheden. Medbring gerne en planche, billeder, artikler eller andet, der kan illustrere din åbne havelåge, eller kom bare, og fortæl om det. Har du ikke haft åben havelåge, kan du blive inspireret og måske samle mod til at gøre det næste gang.

4 Hvordan starter man et netværk op?
Bor du ikke i et område med et havenetværk, men vil du gerne starte et op? Så vil vores daglige leder, Mikael, gerne fortælle, hvordan man gør, og hvordan han kan hjælpe dig i gang. Samtidig vil vi andre afslutte mødet med evaluering, debat, opsamling, idéer til næste netværksmøde osv.

Her er du: Forsiden > Årsmøde > Netværksmøde

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider