Medlemsture

Besøg Hedeselskabets biodiversitetspark

Søndag d. 28. august kl. 10–12
Klostermarken 12, 8800 Viborg

Vi får en rundvisning i parken og hører om de tanker, der ligger bag. Efter rundvisningen er der en lille forfriskning, tid til spørgsmål og snak. Man er velkommen til at blive hængende og spise medbragt mad. Turen er arrangeret i samarbejde med Viborg-netværket og gratis for medlemmer af Praktisk Økologi.

Tilmeld dig her

Møde for aktive medlemmer ifbm. Klimaets Folkemøde i Middelfart

Lørdag d. 3. sept. kl. 10–13
KulturØpladsen, Havnegade 6, 5500 Middelfart

Vi opfordrer aktive medlemmer på alle niveauer til at møde op. Vi ønsker at samle alle, der har lyst til at møde ligesindede medlemmer af vores forening. Du kan møde direktør, bestyrelsesmedlemmer, netværkskontaktpersoner, skribenter, alle som er engagerede i foreningen og som bidrager til driften. Vi holder et møde på max to timers varighed, spiser lidt mad, og så skal vi ud at opleve folkemødet sammen.

Deltagerbetaling på 45 kr.

Tilmeld dig her

Rundvisning og shoppetur på Claudes Planteskole

Torsdag d. 22. sept. kl. 16.30–18.30
Revnvej 28, 8500 Grenå

Claude giver en rundvisning i sin planteskole, som har et af landets største udvalg i økologiske frugttræer. Claude deler ud af sin store viden og erfaring med planteskolens mange sorter. Der bliver god tid til snak og spørgsmål. Turen er arrangeret i samarbejde med Odder-netværket og er gratis for medlemmer.

Tilmeld dig her

Her er du: Forsiden > Bliv aktiv > Medlemsture

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider