Vi søger hele tiden frivillige, der har lyst til at bidrage med viden og tiden. Kontakt os, hvis du har lyst til at engagere dig i foreningen.

Vi mangler frivillige

Her kan du se, hvad vi søger af frivillig hjælp lige nu. Er der ikke lige den opgave, du leder efter, så kontakt os. Vi kan nemlig altid bruge hjælp. Vi har brug for jer alle til at sprede budskabet om bæredygtighed. Sammen kan vi virkelig rykke.

Alle jobs er 100% ulønnede og foregår hjemmefra.

Instagram-redaktør

Vi vil gerne være mere aktive på Instagram – og her har vi brug for dig, der har sans for det visuelle, og som er interesseret i de sociale medier. Har du lyst til at tage smukke billeder og dele dem med andre, så er det lige dig, vi søger.

Tidsforbrug: 2–3 timer om måneden.
Kontakt økofacilitator: mikael@praktiskoekologi.dk

Amatørfotografer

Kan du lide at fotografere, og har du sans for at fange de skønne øjeblikke? Vi mangler masser af billeder til at fortælle historien om bæredygtighed og praktisk økologi. Vi søger billeder af insekter, dyr, blomster, natur, træer, husholdning, råvarer, vores events og meget mere. Du kan hjælpe os med at sprede budskabet til resten af Danmark ved hjælp af dine billeder. Alle billeder er velkomne, så hold dig ikke tilbage.

Tidsforbrug: Det er helt op til dig selv, om du tager ét billede eller 100
Kontakt økofacilitator: mikael@praktiskoekologi.dk

Her er du: Forsiden > Bliv aktiv > Vi mangler frivillige

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider