I vores forening kan du møde andre, der brænder for biodiversitet og økologi. Her finder du viden, sammenhold og masser af haveglæde.

Bliv medlem

Kom med i vores grønne fællesskab!

Landsforeningen Praktisk Økologi er for dig, der er optaget af økologi, bæredygtighed, selvforsyning og biodiversitet i haven.

Bliv medlem

Der er flere typer af medlemskab. Du får selvfølgelig de samme fordele og glæder ved et medlemskab af Praktisk Økologi uanset hvilken type medlemskab, du vælger.

Vælg mellem:

Personligt månedsmedlemskab > Månedsbetaling via betalingsservice 45 kr. Et månedsmedlemskab er fleksibelt og billigt her og nu.

Personligt årsmedlemskab > Årligt kontingent 410 kr. Et helårsmedlemskab som dette er nemt, og du sparer 24% i forhold til et månedsmedlemskab.

Husstandsmedlemskab* > Årligt kontingent 510 kr. For to personer i samme husstand, der gerne begge vil være medlem og støtte foreningens grønne sag.

Udlandsmedlemskab > Se dine muligheder.

*Et husstandsmedlemskab dækker to personer med ret til at afgive stemme på generalforsamlingen og benytte medlemsrabatter. Husstandsmedlemmer får tilsendt ét eksemplar af Tidsskrift for Praktisk Økologi, når det udkommer.

BLIV MEDLEM AF LANDSFORENINGEN PRAKTISK ØKOLOGI HER.

I foreningen arbejder vi sammen for at sprede viden om, hvordan vi hver især kan forvalte vores lille plet jord, så den er til gavn og glæde for både os mennesker, naturen og resten af livet på planeten.

Her møder du haveejere, der dyrker alt fra en potte i vindueskarmen til et mindre øko-jordbrug – fra den forsigtige begynder til ham eller hende, der har dyrket økologisk siden 70’erne.

Det, der binder os sammen, er interessen for havedyrkning, kærligheden til det grønne, omsorgen for jorden og glæden ved at hjælpe og inspirere hinanden.

Og vi vil rigtig gerne have dig med!

Som medlem kan du blive en del af et fællesskab i et lokalt netværk nær dig, du kan møde andre ligesindede til vores festival og arrangementer, og så får du også det populære medlemsblad »Tidsskrift for Praktisk Økologi«, der inspirerer og giver konkrete råd til en mere bæredygtig dyrkning og hverdag.

Se flere medlemsfordele her >

Her er du: Forsiden > Bliv medlem

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider