I vores forening kan du møde andre, der brænder for biodiversitet og økologi. Her finder du viden, sammenhold og masser af haveglæde.

Bliv medlem

Velkommen i vores grønne fællesskab!

Landsforeningen Praktisk Økologi er for dig, der er optaget af økologi, bæredygtighed, selvforsyning og biodiversitet i haven.

Vi arbejder for at sprede viden om, hvordan man forvalter sin lille plet jord, så den er til gavn og glæde for både mennesker og resten af livet på planeten.

Her møder du haveejere, der dyrker alt fra en potte i vindueskarmen til et mindre øko-jordbrug – fra den forsigtige begynder til ham eller hende, der har dyrket økologisk siden 70’erne.

Det, der binder os sammen, er interessen for havedyrkning, kærligheden til det grønne, omsorgen for jorden og glæden ved at hjælpe og inspirere hinanden.

Vi er særligt kendt for vores populære medlemsblad »Tidsskrift for Praktisk Økologi«, der siden 1981 har leveret viden og inspiration til livet med haven og jorden.

Læs mere om dine medlemsfordele her

Bliv medlem

Personligt medlemskab – 410 kr./år

Husstandsmedlemskab – 510 kr./år

Sådan melder du dig ind i Landsforeningen Praktisk Økologi

Der er tre typer af medlemskab. Du sparer penge ved at melde dig ind for et helt år af gangen, men du kan også betale månedsvis, hvis det passer dig bedre.

Du får samme fordele og glæder ved et medlemskab af Praktisk Økologi uanset hvilken type medlemskab, du vælger.

Vælg mellem:

Personligt medlemskab Årligt kontingent 410 kr.

Husstandsmedlemskab* Årligt kontingent 510 kr.

Personligt medlemskab Månedsbetaling via betalingsservice 45 kr.

Udlandsmedlemskab Se dine muligheder

*Et husstandsmedlemskab dækker to personer med ret til at afgive stemme på generalforsamlingen og benytte medlemsrabatter. Husstandsmedlemmer får tilsendt et enkelt eksemplar af Tidsskrift for Praktisk Økologi, når det udkommer.

Få en havementor

Gør brug af vores erfarne medlemmer, når du har brug for sparring til haven

Find en mentor

Et medlemsskab koster kun 34 kr. om måneden

Få vores eftertragtede medlemsblad bragt til din postkasse 6 gange om året. Det koster mindre end en kaffe latte og er væsentlig sjovere

Se medlemsbladet her

Her er du: Forsiden > Bliv medlem

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider