I vores forening kan du møde andre, der brænder for biodiversitet og økologi. Her finder du viden, sammenhold og masser af haveglæde.

Bliv medlem

Velkommen i vores grønne fællesskab!

Landsforeningen Praktisk Økologi er for dig, der er optaget af økologi, bæredygtighed, selvforsyning og biodiversitet i haven.

Vi arbejder for at sprede viden om, hvordan man forvalter sin lille plet jord, så den er til gavn og glæde for både mennesker og resten af livet på planeten.

Her møder du haveejere, der dyrker alt fra en potte i vindueskarmen til et mindre øko-jordbrug – fra den forsigtige begynder til ham eller hende, der har dyrket økologisk siden 70’erne.

Det, der binder os sammen, er kærligheden til det grønne, omsorgen for jorden og glæden ved at hjælpe og inspirere hinanden.

Vi er særligt kendt for vores populære medlemsblad »Tidsskrift for Praktisk Økologi«, der siden 1981 har leveret viden og inspiration til livet med haven og jorden.

Læs mere om dine medlemsfordele her

Giv et medlemskab i julegave

Bestil et gavemedlemskab senest 19. december 2021

Så får du seks blandede numre fra tidligere årgange af vores populære medlemsblad, Tidsskrift for Praktisk Økologi, som du kan pakke ind som gave nu – og modtageren får alle de nye numre i 2022 leveret direkte i postkassen, når de udkommer.

Bestil et personligt gavemedlemskab – 410 kr./år

Bestil et gavemedlemskab til husstanden – 510 kr./år

Sådan melder du dig ind i Landsforeningen Praktisk Økologi

Der er tre typer af medlemskab. Du sparer penge ved at melde dig ind for et helt år af gangen, men passer det dig bedre at betale månedsvis, så vælger du naturligvis det.

Du får samme fordele og glæder ved et medlemskab af Praktisk Økologi uanset hvilken type medlemskab, du vælger.

Vælg mellem:

Personligt medlemskab. Årligt kontingent 410 kr.

Husstandsmedlemskab. Årligt kontingent 510 kr.

Personligt medlemskab. Månedsbetaling via betalingsservice 45 kr

Få en havementor

Gør brug af vores erfarne medlemmer, når du har brug for sparring til haven

Find en mentor

Et medlemsskab koster kun 34 kr. om måneden

Få vores eftertragtede medlemsblad bragt til din postkasse 6 gange om året. Det koster mindre end en kaffe latte og er væsentlig sjovere

Se medlemsbladet her

Her er du: Forsiden > Bliv medlem

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider