Alle bidrag – store som små – er velkomne. Med din støtte kan vi sprede budskabet om økologi, biodiversitet og giftfri haveglæde til alle danskere.

Giv et bidrag til Havenyt

Når du støtter Havenyt.dk med et bidrag, går pengene direkte til drift af hjemmesiden. På Havenyt.dk kan haveejere hente gratis viden og inspiration til at dyrke haven miljøvenligt. Det er et af Danmarks største havesite, og vi er utrolig stolte af siden.

Alle bidrag – store som små – er velkomne. Med din støtte kan vi sprede budskabet om økologi, biodiversitet og giftfri haveglæde. Du støtter drift af Havenyt.dk, men samtidig sikrer du også, at vi kan ansøge om driftstilskud til vores øvrige arbejde. Vi skal nemlig modtage mindst 100 bidrag á 200 kr. om året for at være berettiget til at modtage tips- og lottomidler.

Du kan vælge at give dit bidrag på to måder. Begge giver adgang til skattefradrag:

1. Betal med betalingskort eller mobile payklik her

eller

2. Overfør til vores gavebidragskonto i Merkur Andelskasse: 8401–1725813. Skriv dit cpr. nr. i meddelelsesfeltet i netbank, hvis du ønsker skattefradrag for bidraget.

Støt foreningen

Du kan også støtte foreningens arbejde med at inspirere endnu flere til at vælge en økologisk og bæredygtig hverdag. donationer til foreningen, kommer hele foreningen til gavn.

Støt foreningens arbejde

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Giv et bidrag til Havenyt

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider