Alle bidrag – store som små – er velkomne. Med din støtte kan vi skabe grønne aktiviteter over hele landet.

Giv et bidrag til Havenyt

Når du støtter Havenyt.dk med et bidrag, går pengene direkte til drift af hjemmesiden. På Havenyt.dk kan haveejere hente gratis viden og inspiration til at dyrke haven miljøvenligt. Det er et af Danmarks største havesite, og vi er utrolig stolte af siden.

Alle bidrag – store som små – er velkomne. Med din støtte kan vi sprede budskabet om økologi, biodiversitet og giftfri haveglæde. Du støtter drift af Havenyt.dk, men samtidig sikrer du også, at vi kan ansøge om driftstilskud til vores øvrige arbejde. Vi skal nemlig modtage mindst 100 bidrag á 200 kr. om året for at være berettiget til at modtage tips- og lottomidler.

Ønsker du at trække dit bidrag fra i skat, skal du oplyse dit CPR-nr./CVR-nr. til os, så vi kan indberette bidraget til Told og Skat. Kontakt vores administrator med oplysningerne.

Du har i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, når du giver et bidrag.

Jeg ønsker at give Landsforeningen Praktisk Økologi et gavebidrag på:

Registreringsnummer: 8401
Kontonummer: 1725813
Skriv venligst dit navn i feltet »Tekst til beløbsmodtager« i din netbank. Alt efter hvilken netbank du bruger, kan feltet have en anden overskrift – f.eks. »Tekst på modtagers kontoudskrift«.
Navn:
Adresse:
Postnummer og by:
E-post-adresse:

Det er nødvendigt, at du udfylder felterne med navn og adresseoplysninger, da vi skal kunne dokumentere, hvem der har givet gavebidragene.

Jeg vil måske også gerne næste år give et gavebidrag:


Evt. kommentarer:

Støt foreningen

Du kan også støtte foreningens arbejde med at inspirere endnu flere til at vælge en økologisk og bæredygtig hverdag. Donationer til Havenyt.dk, kommer kun Havenyt.dk til gavn, mens donationer til foreningen, kun kommer foreningen til gavn.

Støt foreningens arbejde

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Giv et bidrag til Havenyt

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider