Grøn julegave 2023

Giv et års medlemskab af Praktisk Økologi samt hele årgang 2023 i julegave

Vil du glæde en ven eller et familiemedlem med en grøn julegave? Gavegiveren får tilsendt hele årgang 2023 (6 blade), som kan komme i en pakke under juletræet. Modtageren får også alle medlemsblade løbende i hele 2024 med posten.

Her køber du årets grønneste julegave.

Med denne gave støtter du Landsforeningen Praktisk Økologis arbejde, så vi kan inspirere folk og udbrede vores praksisnære viden, der gavner både klimaet og biodiversiteten.

Når du giver et (jule)gavemedlemsskab

Så modtaget gavegiveren hele årgang 2023 af »Tidsskrift for Praktisk Økologi« leveret med pakkepost, lige til at pakke ind og lægge under juletræet til gavemodtager.

Så giver du også:

  • Alle seks numre af vores populære blad »Tidsskrift for Praktisk Økologi« fra 2023
  • Seks numre af »Tidsskrift for Praktisk Økologi« i løbet af 2024
  • Viden og inspiration til en have, der summer af liv
  • Et levende fællesskab af natur- og haveelskere
  • Mulighed for at deltage i havenetværk og arrangementer

Her køber du årets grønneste julegave.

Du støtter

Landsforeningen Praktisk Økologis arbejde for, at haverne og bynaturen i Danmark dyrkes 100% giftfrit, byder på levesteder for vilde dyr og planter samt giver både naturoplevelser og gode, sunde grøntsager til børn og voksne i hverdagen.

Læs mere om foreningens aktiviteter og projekter, og hvad vi derudover gør for at skabe en bedre verden, en have ad gangen.

Godt at vide

Din pakke med medlemsblade leveres til nærmeste pakkeshop. Vi sender ud løbende, primært om torsdagen. Så hold øje med sms og e-mail notifikationer vedr. afhentningen af pakken. Ofte fremme efter 1 til 3 dage.

OBS: Tidligere medlemmer kan tidligst benytte sig af kampagner og særtilbud på samme leveringsadresse 24 måneder efter, at seneste medlemskab er ophørt.

Se handelsbetingelser.

Medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi får Tidsskrift for Praktisk Økologi leveret hver anden måned – og har samtidig online adgang til arkivet med tidligere udgivelser.

DYRK.nu er foreningens køkkenhave-app. Alle kan frit bruge den til at finde ud af, hvad der kan sås lige nu + opslagsværk med dyrkningsvejledning. Foreningens medlemmer har fra januar 2023 desuden adgang til at bruge særlige planlægningsværktøjer og oprette egne noter i app’en.

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Grøn julegave 2023

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider