Medlemstilbud

Her finder du aktuelle medlemstilbud

Årgange af Tidsskrift for Praktisk Økologi

Vi har lige nu årgangssalg af hele 4 årgange, nemlig 2020, 2021, 2022 & 2023. årgangssalget er for alle medlemmer bosat i Danmark. Prisen for en hel årgang, der består af 6 medlemsblade er kr. 200 inkl. fragt**.

For at benytte tilbuddet skal du være medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi. Du kan melde dig ind lige her det koster 410 kr. om året.

Her kan du se hvilke artikler de forskellige årgange indeholder. Hver årgang består af 6 tidsskrifter med i alt ca. 40 inspirerende artikler til den klimabevidste og økologiske haveejer.

To smukke plakater
Illustrator Mie Frey har lavet to plakater, der flot og farverigt illustrerer kompost og mere liv i haven. Hæng dem op på kontoret, skolen, i børnehaven og hvor der ellers trænger til lidt liv på væggene. Prisen pr. sæt er 100 kr. inkl. fragt

Gå til bestilling her

NB: Første gang du går ind på bestillingsmodulet skal du indtaste den e-mailadresse, som du er tilmeldt foreningen med. Er du i tvivl, så kontakt info@praktiskoekologi.dk

Pakken leveres til nærmeste pakkeshop. Forvent op til 2 ugers leveringstid. Medlemstilbuddene gælder så længe lager haves.

Mie Frey plakat

Mie Frey plakat

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Medlemstilbud

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider