Praktisk Økologi Festival

26. oktober 2019 på Stevns
Det bliver for 7. år i træk når Landsforeningen Praktisk Økologi holder sin unikke vidensdelingsfestival på Stevns. Vi mangler stadig at få de sidste detaljer på plads om hvor vi skal være, men det kommer snart.

Vi efterlyser allerede nu værkstedsholdere. Kan du noget helt særligt som du gerne vil dele med andre hører vi gerne fra dig. Inden du kontakter os, så læs om vores forventninger til værkstedsholdere her. Meld dig som værkstedsholder, eller få mere information, ved daglig leder Mikael på mikael@praktiskoekologi.dk

Vi du gerne med på festivalen som deltagere? Der er et begrænset deltagerantal. Når vi åbner for billetsalget bliver det annonceret i mail til medlemmer og på Havenyt. Du vil også få nyheden ved at følge foreningens Facebook eller Instagram.

Du kan i ventetiden se eller gense fire af sidste års værksteder, eller lytte til radiodokumentarist Helle Solvangs stemnings fyldte podcast fra festivalen i Holbæk i 2017.

Jørgen PedersenVilde bier
Jens JuhlFra græsplæne til køkkenhave
Kjeld Hansen – Det STORE svigt Del 1 og Del 2
Karna MajKan vi dyrke køkkenhave med succes i en meget var og tør sommer?

Podcast af Helle Solvang fra festivalen 2017

Festival
Vi regner i år med omkring med 350 deltagere og 35 forskellige værksteder. Værkstederne spænder normaltover alt lige fra småkravl til større dyrehold, vilde haver og biodiversitet, permakultur, urban gardening, no-dig, fermentering, kompostering, frøsamling, haveredskaber og meget mere.

Værkstederne
Værkstederne afholdes af mennesker, der brænder for lige præcis det emne, de holder værksted om. Det er nemlig praktisk vidensdeling og ikke så meget teori. Det er for alle, du behøver ikke være hardcore øko-nørd for at få brugbar viden med hjem – så glæd dig til en masse praktiske tips!

Her kan du se hvilke værksteder vi havde på festivalen i Kolding i 2018 Værkstedsoversigt Mere Liv I Haven festival 2018

Der vil være altid være øko-markedsboder, frø- og bogbytteborde. Tag gerne overskudsfrø, planter og havebøger med, som du kan dele med andre, og sørg for at have store lommer i bukserne, så du kan fylde dem med spændende frø til din have.

Kan du noget helt specielt?

Kan du fortælle passioneret om surdej, podning, hønsehold, eller? Så er det måske dig, vi mangler som værkstedsholder til dette års festival!

Læs mere om at være værkstedsholder

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider