Mere Liv i Haven-festival

Sæt kryds i kalenderen til Mere Liv i Haven-festivalen 2018. Det er den dag om året, du bare ikke må gå glip af, hvis du er til økologi, bæredygtighed og mere liv i haven. I år holder vi festivalen lørdag d. 27. oktober i Kolding

300 deltagere og 40 forskellige værksteder inden for bæredygtig husholdning, økologisk havedyrkning og selvforsyning – hvad mere kan en praktisk økolog ønske sig?

Alle værkstederne afholdes af helt almindelige mennesker, der bare brænder for lige præcis det emne, de holder værksted om. Det er nemlig praktisk vidensdeling og ikke så meget teori – så glæd dig til en masse praktiske tips, du kan tage med dig hjem. Du kan deltage i 5 forskellige værksteder i løbet af dagen, og vi har naturligvis sørget for lækker, økologisk, lokal mad til dig. Alt dette er inklusiv i billetprisen.

Der vil være økoboder og frøbyttebord. Tag gerne overskudsfrø og planter med, som du kan dele med andre, og sørg for at have store lommer i bukserne, så du kan fylde dem med spændende frø til din have.

Vil du være værkstedsholder, så får du gratis adgang til festivalen som betaling. Tilmeld dit værksted

Sæt kryds

Næste festival afholdes lørdag d. 27. oktober 2018.

Tilmeld dit værksted

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider