Velkommen til Danmarks grønneste festival!

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS FESTIVAL HER

Praktisk Økologi Festival 2023

Den 28. oktober kl. 9.30–17.30 Køb din billet her.

Afholdes i Spinderihallerne i Vejle.

Næring til din haveglæde – brændstof til en bæredygtig hverdag

Praktisk Økologi-festival er en hel dag, hvor du kan være sammen med en masse ligesindede om at lære og få nye ideer til det bæredygtige liv med have og jord.

40 værksteder byder på ny viden og inspiration til alt fra frøsamling til hønsehus, fra altankasse til frugtplantage og fra vild have til drivhus. Her får du svar på dine spørgsmål direkte fra mennesker med stor praktisk erfaring og kærlighed til emnet.

Det hele bindes sammen af en dejlig fælles frokost (inkluderet i prisen) af årstidens råvarer. Efter frokosten holder Lene Skrumsager et inspirerende foredrag for hele forsamlingen.

Der bliver rig mulighed for at hygge sig med nye og gamle havevenner. Undervejs kan du også bytte frø og havebøger ved vores bytteborde, eller gøre et godt køb i markedsboderne.

Når dagen er omme er du tanket op med masser af gå-på-mod og nye ideer – og du har fået et nyt netværk, der deler dine interesser.

Praktisk Økologi Festival er:

  • 350 glade mennesker – fra begyndere til erfarne
  • 35 spændende værksteder med entusiastiske praktikere
  • Økologisk og lokalproduceret mad og drikke
  • Inspiration til selvforsyning, bæredygtighed og biodiversitet i haven
  • Frø- og havebogsbytte
  • Markedsboder med alt godt til den praktiske økolog

Her kan du se programmet for årets værksteder:

Værkstedsprogram 2023. Med forbehold for ændringer i programmet. Det vil altid være online-versionen, som er gældende. Her finder du beskrivelserne af årets værksteder.

Du sammensætter selv dit festival-program. I løbet af dagen er der fem værkstedsmoduler, du vælger det værksted i hvert modul, som du finder mest spændende.

Og her et kort over Spinderihallerne så du kan finde rundt i den store bygning.

Årets hovedtaler er Lene Skrumsager Møller

Planlægningsgruppen har peget på Lene som årets hovedtaler, fordi Lene favner den praktiske økologi. Lene og hendes familien forvandlede græsplænen i parcelhushaven til en frodig oase, hvor de dyrker deres jord klima- og miljøvenligt og med plads til høj biodiversitet.

Det kom der en meget inspirerende bog ud af » Fra græsplæne til grøntsagsmark«. Hele Danmark kom på havebesøg, da Søren Ryge lagde vejen forbi Lenes grønsagsmark i Hvidovre. Lene går på scenen i frokostpausen efter frokosten.

Dagens program:

09.00 Dørene åbner. Brød, te og kaffe står klar
09.45 Velkomst og fællessang
10.30 1. værksted
11.30 2. værksted
12.30 Frokost
13.15 Foredrag med Lene Skrumsager
14.30 3. værksted
15.30 4. værksted
16.15 Kaffe og kage
16.45 5. værksted
17.30 Tak for i dag

Der tages forbehold for ændringer i programmet

Hvem står bag Praktisk Økologi Festival?

Festivalen er arrangeret af Landsforeningen Praktisk Økologis lokale Brønshøj/Vanløse-medlemmer, sammen med foreningens projektleder.

Praktisk Økologi Festival er Danmarks eneste vidensdelingsfestival, hvor du får viden om selvforsyning, bæredygtighed, økologi og biodiversitet med udgangspunkt i din egen have – stor eller lille.

Du møder garvede praktikere, der inden for deres særlige vidensområde generøst deler ud deres erfaring. Du kan stille spørgsmål og få en jordnær dialog om praktisk økologi. Det er medlemmer, skribenter og venner af foreningen der stiller deres viden til rådighed på festivalen.

Praktisk info:

Køb din billet her

Transport til festivalen det er oplagt at følges med andre, vi har oprettet er regneark hvor man kan koordinere samkørsel du kan også følges med dine havevenner fra dit lokale netværk, hvor du også kan efterlyse eller tilbyde lift på »tavlen«.

Medlemspris: 350 kr. Standardpris: 450 kr.

Tid: 28. oktober kl. 9.30–17.30
Sted: Spinderihallerne, Spinderigade 11E, 7100 Vejle

Pris: Medlemspris: 350 kr. Standardpris: 450 kr.

Mad og drikke: Let morgenmad, frokost, kaffe/te og kage er inkluderet i prisen. Derudover er det muligt at købe forskellige drikkevarer.

Det bugnende frøbyttebord er altid et tilløbsstykke på festivalen.

Du møder en masse mennesker, der deler dine interesser og aldrig bliver trætte af at snakke have, selvforsyning og bæredygtighed.

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider