Mere Liv i Haven-jubilæumsfestival

27. oktober i Kolding
Det er 6. år i træk, Landsforeningen Praktisk Økologi afholder Mere Liv i Haven-festival. I år er et særligt år, da det er 30 år siden, foreningen blev stiftet med det formål at udgive seks årlige medlemsblade, der delte viden om økologi og bæredygtig levevis. Du kan læse mere om foreningens historie her.

Festivalen afholdes hvert år i en ny by den sidste lørdag i oktober. I år er det i Kolding på Volkerts Fylke, den tidligere klædefabrik. Her er der almindeligvis events og koncerter og et køkken, der laver økologisk og jordnær mad. Denne festival skiller sig ud fra tidligere festivaler ved, at festivaldelen slutter kl 17.30, og fra klokken 18.00 er der jubilæumsfest for alle, der vil være med til at fejre jubilæet.

Festival
Vi regner i år med omkring med 300 deltagere og 30 forskellige værksteder. I år spænder værkstederne over alt lige fra småkravl til større dyrehold, vilde haver og biodiversitet, permakultur, urban gardening, no-dig, fermentering, kompostering, frøsamling, haveredskaber og meget mere. Vi garanterer, at der er noget for en hver smag! Følg med i programmets tilbliven her.

Værkstederne
Værkstederne afholdes af mennesker, der brænder for lige præcis det emne, de holder værksted om. Det er nemlig praktisk vidensdeling og ikke så meget teori. Det er for alle, du behøver ikke være hardcore øko-nørd for at få brugbar viden med hjem – så glæd dig til en masse praktiske tips! Du kan nå at deltage i fem forskellige værksteder i løbet af dagen.

Hent Værkstedsoversigt Mere Liv I Haven festival 2018

Foredrag med Bonderøven
Frank Erichsen er medlem af Praktisk Økologi. Fjernsynsudsendelserne fra Kastaniegaarden fanger essensen af, hvad det vil sige at være praktisk økolog. Kom og hør Frank selv fortælle om livet som selvforsyner.

Jubilæumsfesten
Festen er for alle, der vil være med til at fejre foreningen. Der vil være festmiddag, festtaler, sang, snak, stomp, dans og musik. Har du billeder eller andet »guld« fra de 30 år med PØ, sang, tale eller et andet indslag til jubilæumsfesten?

Så kontakt Gitte Tjørnehøj gittetjornehoj@praktiskoekologi.dk

Mad og drikke
På Volkerts er gastronomien jordnær, økologisk og i sæson. Maden bærer ikke præg af masseproduktion, men har personlighed og modernitet. Mad er med i billetprisen, og der er vand/te/kaffe ad libitum. Økologisk øl/vin/saft/sodavand kan købes i Volkerts bar.

Der vil være økoboder, frø- og bogbytteborde. Tag gerne overskudsfrø, planter og havebøger med, som du kan dele med andre, og sørg for at have store lommer i bukserne, så du kan fylde dem med spændende frø til din have.

Vil du være værkstedsholder, så får du gratis adgang til festivalen som betaling. Tilmeld dit værksted

Køb din billet nu

Prisen for at deltage festivalen med alle måltider, fem værksteder og et foredrag med Frank Erichsen er KUN 350 kroner for medlemmer og 450 kroner for ikke-medlemmer.

Køb billet

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider