Alt det praktiske

Vi glæder os til at se jer i Spinderihallerne i Vejle lørdag den 28. oktober 2023.

Dørene er officielt åbne fra klokken 9.00 Kommer du før, så list bare indenfor, det værste der kan ske er at du bliver sat i arbejde. Indenfor løber frivillige PØ’er og personale fra Spinderihallerne rundt, for at få det sidste klar inden det myldrer ind med deltagere.

Sted

Spinderihallerne i Vejle, Spinderigade 11, 7100 Vejle
Her kan du læse om Spinderihallerne, blandt andet også fysiske rammer, parkering mv.

Tilmelding til festival

Vi forventer ca. 350 deltagere i år inkl. alle værkstedsholdere – og at der bliver rift om billetterne, så vi opfordrer dig til at købe din billet i god tid. Køb din billet her.

Hvordan kommer jeg til Praktisk Økologi Festival

Der går tog og busser til Vejle station.

Turen fra stationen og til Spinderihallerne tager ca. 18 minutter til fods.

Hvordan finder jeg rundt i Spinderihallerne

Der er frivillig hjælpere iklædt orange t-shirts, som du kan spørge om alt muligt. Dem kan du gribe fat i, hvis du ikke kan finde rundt i det store hus. Vi har tryk kort og værkstedsprogram, så du kan få når du ankommer på festivalen.

Vi har lavet et oversigtskort så du kan finde rundt. Klik på billede for at se et stort kort.

Samkørsel

Vi opfordre alle deltagere på festivalen til at arrangere samkørsel eller benytte offentlig transport. Har du en ekstra plads i bilen, så tilbyd den til en anden deltager.

Vi har oprettet dette regneark, hvor alle kan tilbyde bilsæder eller efterlyse lift til/fra festivalen. Du kan eventuelt også lave aftaler med dine havevenner i dit lokale havenetværk på www.merelivihaven.dk.

Parkering

Der er gratis parkering lige rundt om Spinderihallerne. Antallet af pladser er ret begrænset. Ved Skolegade 1 omkring Vejle Kommunes administrationsbygning er der mange parkeringspladser. Om lørdagen er en stor del af pladserne gratis, men der er betalingspladser i de rækker, som ligger nærmest Byparken. Læg derfor mærke til skiltningen. I parkeringshuset Albert er der 3 timer gratis P i tidsrummet kl. 9–14 om lørdagen. Parkering ud over 3 timer kræver betaling. Det er som oftest til at få plads der.

Hvad skal jeg medbringe

Du skal som udgangspunkt ikke medbringe andet end frø og havebøger til byttebordene. Men det er også vigtigt. Har du ingen frø eller havebøger med, er du stadig velkommen til at forsyne dig ved byttebordene.

Har du overskud af planter, honning eller andet du vil dele ud af, så tag det med. Pynt og andet til bordene er sjovt, men ikke nødvendigt.

Har du Mobilpay så er det nemmere at handle med værkstedsholderene på markedspladsen. Drikkevarer udover te/kaffe/vand betales også med Mobilpay.

Forplejning på dagen

Forplejning er inkluderet i din festivalbillet. Der er morgenkaffe/te med brød ved ankomst, frokost og eftermiddagskage. Der er selvbetjent kaffe og te i løbet af dagen.

Frokosten er dahl med ris og to slags salat.

Der er vand til maden, ønsker du øl, saft eller sodavand. Så kan det købes i vores selvbetjenings bar ved markedspladsen i SPINDERIET.

Værkstederne

Værkstederne er praksisnær viden formidlet af mennesker, som brænder for økologi og bæredygtighed. Man skal ikke tilmelde sig værkstederne på forhånd, men deltager hvor man har lyst på dagen.

Hvert værksted varer 45 minutter. I løbet af dagen har man have mulighed for at deltage i fem forskellige værksteder. Vi starter og slutter præcist så tidsplanen ikke skrider.

Her er det samlet program over værkstederne, så kan du planlægge hjemmefra hvad du gerne vil deltage i. Her finder du beskrivelserne af årets værksteder.

Her er dagens program:

 • 9.00 Dørene åbner. Brød, te og kaffe står klar
 • 9.45 Velkomst og morgensang, vi synger Noget om helte
 • 10.30 1. værksted
 • 11.30 2. værksted
 • 12.30 Frokost
 • 13.15 Foredrag i PASSAGEN v/Lene Skrumsager
 • 14.30 3. værksted
 • 15.30 4. værksted
 • 16.15 Kaffe og kage
 • 16.45 5. værksted
 • 17.30 Tak for i dag

Hent morgensang_PØF23

Hvad koster det at deltage i Praktisk Økologi Festival

Det koster 350 kr., hvis du er medlem af Praktisk Økologi. Inklusiv i prisen er al forplejning. Er du ikke medlem, koster en billet 450 kr. Børn (3–17 år), koster 40 kr.

Værkstedsholdere har naturligvis gratis adgang til festivalen, som betaling for deres værksted. Vil du tilbyde at deltage som Værkstedsholder, så kontakt Mikael på mikael@praktiskoekologi.dk

Markedspladsen

Markedspladsen ligger i SPINDERIET. Her kan værkstedsholderene få en bod hvorfra de kan sælge bøger, planter mv. I forlængelse af markedspladsen, ned mod FABLAB, har vi placeret byttebordene med frø og havebøger.

PØ Infobod

I PØ-boden ved indgangen kan du møde ansatte, bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi. Du kan købe en grøn julegave, købe hele årgange af medlemsbladet Praktisk Økologi og plakater.

Det er også her du sammen med Lene Fuglsang, kan brændemærke plantepinde, nøgleringe og andet medbragt træ.

Må børn komme med

Børn må meget gerne deltage på festivalen sammen med deres forældre. I år er der ikke aktiviteter målrettet børn. Vi har indrettet et roligt børnehjørne med, blade, spil og tegneredskaber.

Her er børnehjørnet, foran lokale B14 i SPINDERIET.

Hvem arrangerer Praktisk Økologi Festival

Det er altid en gruppe frivillige medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi som arrangerer festivalen. Med støtte og vejledning fra foreningen får de festivalen op og stå et sted i Danmark.

Kunne du tænke dig at være med til at arrangere Praktisk Økologi Festival et sted på Fyn i 2024?

Så kontakt Praktisk Økologis Økolfacilitator Mikael Elke Lund på mikael@praktiskoekologi.dk

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival > Alt det praktiske

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider