Praktisk info for alle

Vi glæder os til at se dig til vores årlige Mere Liv i Haven-festival – her mødes nye og garvede medlemmer, og vi deler praktiske tips og erfaringer med hinanden. Du kommer hjem med energi, inspiration og masser af gode ideer.

Hvor foregår festivalen?

På Volkerts Fylke Dalbygade 40D 6000 Kolding i tidsrummet 9–17.30.

Forplejning på dagen

Forplejning er inkluderet i din festivalbillet. Der er morgenkaffe med brød ved ankomst, frokost og eftermiddagskage, der er kaffe og te i løbet af dagen. Volkerts beskriver deres mad som jordnær, økologisk og i sæson. Maden bærer ikke præg af masseproduktion, men personlighed og modernitet.

Drikkevarer kan købes i Volkerts økologiske bar.

Jubilæumsfest og -middag om aftenen

Denne festival er helt særlig. Det er 30 år siden, at Landsforeningen Praktisk Økologi så dagens lys. Derfor er dette års festival en jubilæumsfestival. Vi holder festival, som vi plejer om dagen og jubilæumsfest om aftenen. Du er inviteret med til at fejre din forening!

Husk

Du skal huske en varmt tøj (nogle værksteder og boder er udendørs), frø, planter og havebøger til byttebordet. Kontanter eller MobilePay til boderne.

Hvordan foregår værkstederne?

Værkstederne afholdes af Praktisk Økologis medlemmer, der har noget på hjertet, som de gerne vil dele med os andre. Nogle holder deres værksted som foredrag og andre som værksteder, hvor du deltager aktivt. Du kan læse mere om de enkelte værksteder under Værksteder. Nogle værksteder er for begyndere og andre for erfarne – det står også under værkstederne.

Hvert værksted varer 45 minutter. I løbet af dagen vil man have mulighed for at deltage i fem forskellige værksteder, samt et fællesforedrag. Dette års foredragsholder er Frank Erichsen også kendt som bonderøven.

Hvornår kan jeg tilmelde mig værkstederne?

I år bliver der sendt deltagerbrev ud til alle i starten af uge 43.

Her er der en samlet oversigt over dette års værksteder.

Hvordan kommer jeg til Volkerts

Der er cirka 15 minutters gang til banegården. De, som kommer i bil, kan parkere på offentlig P-plads lige overfor Volkerts.

Vi opfordrer til, at du forsøger at finde samkørsel med andre medlemmer i foreningen i vores lukkede Facebook-gruppe Praktisk Økologi – i hverdagen. Du kan også søge efter samkørsel i dit lokale havenetværk på www.merelivihaven.dk

Hvad koster det at deltage i Mere Liv i Haven Festival?

Det koster 350 kr., hvis du er medlem af Praktisk Økologi. Inklusiv i prisen er al forplejning. Er du ikke medlem, koster en billet 450 kr. Børn under 12 år deltager gratis (husk at angive i kommentarfeltet, at du har børn med, så vi kan sørge for, at der er nok mad).

Værkstedsholdere har naturligvis gratis adgang til festivalen som betaling for deres værksted.

Jubilæumsfesten

Er for alle, der vil være med til at fejre foreningens 30 års jubilæum. Fest med middag og underholdning koster 350 kr.

Tilmelding til festival?

Vi forventer ca. 250 deltagere i år inkl. alle værkstedsholdere – og vi forventer, at der bliver run på tilmeldingerne i år, så vi opfordrer dig til at købe din billet i god tid.

Tilmeld dig

Kan jeg have en øko-bod?

Vil du gerne have en lille gratis bod på festivalen, hvor du kan sælge noget? Så skal du kontakte Mere Liv i Haven festivalen på mikael@praktiskoekologi.dk

Vi ser rigtig gerne, at boder også afholder værksteder, så viden om produkterne eller tankerne bag kan deles.

Boderne kan sættes op fra kl. 8 lørdag morgen.

Må børn komme med?

Børn må rigtig gerne deltage på festivalen, og er de under 12 år, deltager de gratis. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvor mange børn, der deltager og deres alder.

Der vil være aktiviteter til børn – mindre børn ifølge med voksen. Vi har lavet en aftale med Natur og Ungdom om at lave forskellige aktiviteter, og der vil også være et værksted for børn, hvor man kan bygge insekthoteller.

Hvem arrangerer Mere Liv i Haven Festival?

Landsforeningen Praktisk Økologi står bag Mere Liv i Haven-Festival. Det er altid en gruppe frivillige medlemmer af foreningen, som arrangerer festivalen.

Jubilæumsfestival

Prisen for at deltage hele dagen med mad, fem værksteder, foredrag og jubilæumsfest er 675 kroner for medlemmer og 775 kroner for ikke-medlemmer. Det er også muligt kun at deltage i festival eller jubilæumsfesten.

Tilmeld dig nu

Her er du: Forsiden > Mere Liv i Haven Festival > Praktisk info for alle

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider