I Praktisk Økologi kan du læse artikler om selvforsyning, biodiversitet, økologisk dyrkning, levevis og husdyrhold.

Bestil tidligere årgange

Vores medlemsblad

Bladet »Praktisk Økologi« er et fagligt blad med spændende artikler om økologisk levevis og dyrkning.

Som medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi får du vores medlemsblad tilsendt seks gange om året. I kolonnen til venstre kan du se korte beskrivelser af indholdet i bladene fra 2002 til nu.

Alle artikler i medlemsbladet har et indhold, hvor økologi og bæredygtig udvikling er omdrejningspunktet, hvad enten artiklerne handler om dyrkning af køkkenhave, havedesign, økologisk byggeri, biodiversitet, husdyrhold, prydhaver, genbrug, kompostbeholdere, naturpleje eller nogle af de mange andre emner, som udgør delene af et bæredygtigt og grønt liv.

Som medlem får du også adgang til vores medlemsportal med bladarkiv, så du altid kan finde tilbage til en bestemt artikel, hvis du mister et af dine medlemsblade.

Bliv medlem og få de seks årlige medlemsblade >

Gratis eksempel af bladet Praktisk Økologi

Det kan være svært at beskrive et blad, der indeholder så meget som Praktisk Økologi. Derfor vil vi gerne dele et gratis eksempel af medlemsbladet med dig.

Læs en online udgave af Praktisk Økologi 4/2020 her >

Medlemsannoncer i bladet

Alle medlemmer af foreningen har mulighed for at indrykke tekstannoncer til medlemsbladet, så de kan få deres budskab og produkter ud til andre med samme interesse for økologi og bæredygtighed.

Indsend din annonce til bladet >

Har du ikke fået bladet?

Medlemsbladet udkommer i begyndelsen af januar, marts, maj, juli, september og november. Har du ikke modtaget det, så send en mail til info@praktiskoekologi.dk

Er du flyttet?

Du kan selv ændre din adresse i medlemsportalen under stamdata. Hvis du ikke kan huske log in, så send en mail til info@praktiskoekologi.dk

Her er du: Forsiden > Tidsskriftet

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider