27. april 2009

Ny køkkenhave i maj

anlæg en køkkenhave

I maj kan man sagtens nå at anlægge en køkkenhave og dyrke mange forskellige grønsager, bl.a. kål, porre, rodfrugter og salat. Foto: Karna Maj

Køkkenhaven har fået en opblomstring – ikke mindst hos de yngre generationer. Og hvis man har en have, er drømmen om hjemmedyrkede grønsager på middagsbordet er ikke urealistisk, for hvis haven ikke allerede rummer en køkkenhave, graver man bare en del af græsplænen op.

Det kan du læse mere om i en artikel i majnummeret af tidskriftet Praktisk Økologi, et haveblad med hovedvægt på økologi og selvforsyning. I artiklen »Ny køkkenhave i maj« kan du få råd til, både hvordan du planlægger køkkenhavens placering i haven, og hvordan du rent praktisk graver køkkenhaven op. I artiklen er der desuden en side med forslag til bede, og hvordan planterne kan sammensættes, og der er en letoverskuelig oversigt over, hvornår grønsagerne kan sås og plantes.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye køkkenhave – eller måske en udvidelse af den gamle.

Du kan se og downloade artiklen som pdf her:
Hent Køkkenhave i maj

Bliv medlem og få tidsskriftet Praktisk Økologi

Tidsskriftet Praktisk Økologi udkommer 6 gange om året til medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi. Se mere om tidskriftet og hvordan du kan blive medlem.

Som medlem kan du bruge Havelyst.dk

Som medlem af foreningen modtager du både tidsskriftet Praktisk Økologi og kan deltage på Havelyst.dk, som et havenetværk for medlemmer, hvor man kan oprette sin egen have, kigge med i 132 andre haver og se over 8000 havefotos. Her er der en livlig debat hver dag om det at dyrke sin have økologisk.

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider