28. december 2022

Vi søger en annonceagent.

Landsforeningen Praktisk Økologi søger en freelance Annonceagent

Opgaven er at sælge annonceplads til vores havesite Havenyt.dk, som er Danmarks største havesite med mere end 4,5 millioner årlige besøgende.

Vores profil:
Havenyt.dk ejes og drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Med Havenyt.dk ønsker foreningen at inspirere flere haveejere til at dyrke mere have på en mere miljøvenlig måde. Havenyt.dk har en miljøvenlig profil og vil derfor ikke annoncere for produkter med nanopartikler og sprøjtemidler. Læs mere om Havenyt.dk her og om annoncering på Havneyt.dk her.

Din profil:
Ansættelsen er på freelancebasis med resultatbaseret honorar. Vi prioriterer et tæt samarbejde mellem annonceagenten og Landsforeningen Praktisk Økologi. Måske kender du Landsforeningen Praktisk Økologi, måske er du endda medlem – hvilket ikke er et krav. Du skal dog sætte dig ind i foreningens værdier og kunne kommunikere dem til vore annoncører.

Vi er åbne for at udvikle samarbejdet med annoncørerne, du må derfor gerne være handlekraftig og tænke kreativt. Du er meget velkommen til at deltage i vores interne medarbejdermøder, i det omfang det giver mening.

Hvad gør du nu?
Lyder det som noget for dig, så send en mail til Mikael Elke Lund, direktør i Landsforeningen Praktisk Økologi på mikael@praktiskoekologi.dk skriv »Annonceagent« i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Landsforeningen Praktisk Økologi

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider