23. februar 2016

Vi tager det næste skridt

Flot medlemstilgang gennem 4 år, tiltagende mange smukke grønne, lokale initiativer i foreningens grønne netværk, høje ambitioner om at præge det nære liv med økologiske metoder, 75 nyudklækkede haveambassadører og lysten til at være med til at løse verdens store udfordringer, har fået bestyrelsen til at tage det næste store organisatoriske skridt: At slå en stilling op som økofacilitator i foreningen, 30 timer ugentligt med start 1. maj 2016.

Facilitering af økologi i en økologisk forening

Jobbet som økofacilitator indeholder 5 hovedarbejdsområder:

  • Daglig ledelse af 5 medarbejdere
  • Kontakt til foreningens 35 lokale netværk
  • Udvikling af politisk arbejde i foreningen
  • Bindeled mellem bestyrelse og medarbejdere
  • Fundraising.

Når bestyrelsen kalder denne nye medarbejder i foreningen for en økofacilitator, så er det for at betone at arbejdet handler om at hjælpe en masse forskellige mennesker: Medlemmer, medarbejdere, bestyrelse, frivillige om at få en fælles retning og synlighed i arbejdet. Landsforeningen Praktisk Økologi arbejder tillige med en bottom up strategi for at præge samfundet i en økologisk retning, så foreningen søger et menneske, som har evner og lyst til at hjælpe de mange frivillige om at være glade i det daglige arbejde. Naturligvis funderet i foreningens demokratiske habitus.

Ideen om en økofacilitator har ligget i skuffen igennem en længere periode i Praktisk Økologi.

Bestyrelsen har igennem en længere periode, ønsket sig denne udvidelse af medarbejderstaben og nu er tiden moden, hvor økonomien kan bære investeringen – selvom det naturligvis kræver en stadig medlemstilgang og at alle medlemmer hjælper til med at foreningens positive udvikling fortsætter.

Alle gør sit og det går godt og det er virkelig fantastisk at mærke den store virkelyst, der er i foreningen til at sætte haver, skolehaver, fælleshaver og masser af andre praktiske økologiske tiltag ud i det lokale liv i Danmark.

Bestyrelsen i Landsforeningen Praktisk Økologi, håber at rigtig mange vil dele jobopslaget og hjælpe med at finde den rigtige økofacilitator til vores forening.

Se jobopslaget til økofacilitator

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider