Praktisk Økologi Festivalen afholdes hvert år sidst i oktober. Lokation afhænger af hvilket lokale netværk, som melder sig til at stå for det.

Praktisk Økologi Festival

Hvert år afholder vi en bæredygtig faglig festival, hvor vi deler viden, planter og glæden ved alt økologisk. Bliv inspireret af de mange spændende værksteder og mød alle de andre ildsjæle. Det bliver en dag fyldt med faglige diskussioner, netværk, latter, fagkundskab og masser af ny viden inden for små landbrug, husholdning og havedyrkning.

I 2021 afholder vi festivalen i Odense, det er lørdag den 23. oktober.

Hvordan foregår festivalen?

Alle, der brænder for et område, og som har lyst til at dele deres viden kan holde et værksted. Som deltager kan du deltage i en række forskellige værksteder i løbet af dagen og suge viden til dig.

Festivalen afholdes sidst i oktober hvert år. Det foregår et nyt sted hvert år, afhængig af hvilket lokalnetværk, som melder sig til at stå for det. Har dit netværk lyst til at arrangere vores Praktisk Økologi Festival, så kontakt Mikael Elke Lund på mikael@praktiskoekologi.dk.

Bliv værkstedsholder

Vi begynder at søge efter værkstedsholdere allerede i april. Det er vigtigt for os, at programmet ligger færdigt i god tid, så kontakt os endelig på festival@praktiskoekologi.dk så snart du ved om du har lyst til at være værkstedsholder.

Alle kan blive værkstedsholdere. Det kræver blot, at du har en særlig viden, som du gerne vil dele ud af. Du får ingen løn for at være værkstedsholder, men du får gratis adgang til festivalen og alle dagens måltider. Og selvfølgelig den store glæde i at kunne sprede det økologiske budskab ud til endnu flere.

Læs om dette års festival

Alle er velkomne til at deltage. Medlemmer og ikke-medlemmer. Gratis adgang for værkstedsholdere.

Tilmeld dig

Vi begynder at søge efter værkstedsholdere allerede i april.Alle, der brænder for et område, og som har lyst til at dele deres viden kan holde et værksted.

Her er du: Forsiden > Projekter > Praktisk Økologi Festival

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider