Tilmelding: Det Fælles Bedste 2016: Værter

Kære vært til folketræffet DET FÆLLES BEDSTE

Lejre kommune er udvalgt til at være vært for det kommende landsdækkende folketræf om grøn omstilling, bæredygtighed og økologi i kraft af sin status som landets første øko-kommune. Mødet finder sted i Store Bededagsferien fra den 22.–24. april 2016.

Det er otte foreninger (Landsforeningen for Økosamfund, Permakultur Danmark, Omstilling Danmark, Omstilling Nu, Slow Food Danmark, Landsforeningen Økologisk Byggeri, Københavns Fødevarefællesskab + alle andre fødevarefællesskaber og Landsforeningen Praktisk Økologi), som alle arbejder med bæredygtighed, økologi, omstilling, klima og miljø, der inviterer alle, som har lyst til at være med til at definere og bidrage til DET FÆLLES BEDSTE.

Det første folketræf blev afholdt i 2014 på Samsø – spydspidsen for grøn energi i Danmark – hvor mere end 400 mennesker deltog. Udover de mange opstillede lokale boder kunne man dér opleve foredrag, deltage i workshops, events og fællesspisning.

Vi regner med, at der kommer mere end 1.000 deltagere til Hvalsø, og vi har brug for din lokale hjælp til indkvartering. Da bæredygtighed og deleøkonomi er fællesnævnere for folketræffet, er det idéen, at gæsterne betaler med andet end penge – f.eks. gaver eller tilbud om en hjælpende hånd I haven, eller måske du gerne vil have en overnatning til gode et sted i landet. Modydelsen for overnatning, aftaler I på forhånd.

Vært og gæst opfordres også til at lave en middag sammen fredag aften og diskutere bæredygtighed og DET FÆLLES BEDSTE – helt nede på jorden eller fagligt nørdet, kort eller langt – hvad der passer jer. Det er desuden planen, at gæst og vært finder ud af fælles morgenmad lørdag og søndag.

Grib chancen, bliv værtsfamilie, og vær med til at finde nye løsninger til DET FÆLLES BEDSTE.

Du kan du få mere at vide om folketræffet på www.detfaellesbedste.dk.

Udfyld og indsend nedenstående, hvis du gerne vil være vært for gæster til DET FÆLLES BEDSTE den 22.–24. april, 2016.

Jeg vil gerne være værtsfamilie under folketræffet Det Fælles Bedste

Jeg er med på selv at aftale med mine gæster, hvad de skal give for at være gæster hos mig, og hvordan vi får organiseret aftensmad fredag den 22. april og morgenmad lørdag og søndag.

Jeg kan tilbyde overnatning fra::
Jeg kan tilbyde overnatning til?
Antal gæster i telt:
Gæsterne tager selv telt med.
Antal gæster i eneværelse:
Antal gæster i dobbeltværelse:
Antal gæster i værelse med sovepladser:
Hvad skal gæsterne selv medbringe?
Skriv her, hvad dine gæster skal tage med - f.eks. lagen, dyne, sengetøj, hovedpude, håndklæde eller andre ting, som du finder nødvendigt.
Jeg bor (vælg antal) km fra Hvalsø Centrum:
Tilføjelser:
Har du noget, som du vil tilføje, noget du gerne vil have, vi tager hensyn til, når vi placerer gæsterne, eller noget, som er vigtigt for at du får en god oplevelse, så skriv her - tak.

Kontaktoplysninger

Navn:
Adresse:
Husk at indtaste evt. stednavn. Ved betaling med betalingskort, må adressen ikke være postboks.
Postnummer og by:
Land:
Telefonnummer:
E-mail-adresse:
Det er vigtigt, at du indtaster din e-mail-adresse korrekt, da informationer om din tilmelding sendes til denne adresse.
Gentag e-mail-adresse:
Evt. kommentarer:

Her er du: Forsiden > Tilmelding > Det Fælles Bedste 2016: Værter

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider