Invitation til årsmøde 2015

Lære-, være-, og bæredygtighed på Livø

Vi glæder os meget til at se dig på vores årsmøde og til vores generalforsamling på Livø 17.-19. april 2015.

I Landsforeningen Praktisk Økologi gør vi meget ud af at komme rundt i Danmarks hjørner. Vi vil opleve de gnistrende lokale samfund, hvor løsningerne for mere liv i kludene kræver kreativ tænkning, samarbejdsvilje og handling. I år skal vi ud midt i Limfjorden til Livø. I de senere år har vi været på Møn, Samsø og på Langeland.

Det er rigtig lang tid siden, at foreningen har henlagt sit årsmøde i det nordjyske og i kombination med at det lokale netværk: Mere Liv i Haven, Himmerland, er så frodigt og havde mod på at arrangere dette års forsamling – så slog den unikke beliggenhed på Livø hovedet på sømmet: Vi skal være samlet på en lille ø, drevet af Natur- og Erhvervsstyrelsen, som et økologisk landbrug med omhyggelig naturpleje af hele øen. En ø, hvor Aurion sammen med Bente og Karsten Kjærgaard, som er ansat som landmænd på øen, driver forsøg med mange spændende afgrøder. En ø med forskellige naturtyper, en ø, hvor vi kan se fjorden, nærmest lige meget, hvor vi opholder os, en ø med en usædvanlig historie, hvor lokale syge, dømte og sindsslidende har været internerede igennem tiderne. En ø, hvor 10 helårsbeboere, tager imod en masse sommerlige turister og har en idé om at øen skal være fossilfri og selvforsynende.

Vi glæder os til at møde hinanden fra hele landet og de dejlige engagerede nordjyder til et årsmøde, hvor vi har rigtig mange vigtige og gode samtaleemner på menuen.

Vi skal til generalforsamlingen diskutere vedtægtsændringer – for at gøre vores forretningsgange mere tydelige, fordi vi vil have flere medlemstyper og så skal vi vedtage foreningens strategi for urban farming, vilde bier, små økobrug og husholdning. Vi skal have filosofiske samtaler om bæredygtigheden som en gennemgående rød tråd i livet og spørge os selv, hvordan vi får flere med i glæde og liv.

Din deltagelse, din stemme, dine tanker samme med alle vi andres i forening, skal sætte sejl for at vi i Landsforeningen Praktisk Økologi puster varme og gode vinde ud over Limfjorden, så hele Danmark kan mærke at vi er her – og at vi har tænkt os at blive, demokratisk, bæredygtigt, samtalende og glade.

Her er du: Forsiden > Årsmøde 2015

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…