Stå på marked

Markedstid er festtid. Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket mødes i et folkeligt mylder af boder, infostande, oplæg, rundvisninger mm.

Som PØ-medlem er det en stor oplevelse at være afsted, og som forening er det vigtigt for at skabe nye kontakter med haveinteresserede. Det er sådan, vi spreder budskabet om økologisk havedyrkning, bæredygtighed og biodiversitet.

Har du tid og lyst til at tage på marked med PØ? Når medlemmer tager initiativ til at bemande en markedsstand, så støtter vi med alt det, vi kan, så det er bare at sige til!

Du kan stå på marked sammen med dit lokale netværk, alene eller hvad du har lyst til.

Kom godt i gang

Vi har lavet en guide til dig, som gør det let at komme i gang med at stå på marked.

Læs guiden:Kom godt i gang med markeder

Det er altid sjovest at være flere, så derfor opfordrer vi dig til at få dit lokale netværk til at hjælpe med standen. Du finder dit lokale netværk på www.merelivihaven.dk

Det er vigtigt, at vi er informeret, når vores medlemmer laver PØ-stande. Så kontakt altid vores økofacilitator og giv besked, hvis du planlægger at være på et marked. Så kan vi også hjælpe med at skabe lidt opmærksomhed omkring jeres stand.

Materialer

For at gøre det let for alle, har vi lavet 3 pakker – alt efter markedets størrelse.

Se og bestil dem her.

Vi har også lavet en indmeldelsesblanket, du kan give til besøgende, der gerne vil meldes ind i foreningen. Hvis du har mulighed for det, kan du lave nogle små, søde frøposer eller lignende, som kan gives i medlemsgave, hvis en besøgende melder sig ind i foreningen med det samme ved boden.

Del foldere ud

Vi har en række foldere, du kan dele ud på markeder.

Se folderne

Find dit netværk

Det spirer frem med lokale netværk i hele landet. Find andre i dit lokale netværk, der har lyst til at stå på markeder.

www.merelivihaven.dk

Her er du: Forsiden > Bliv aktiv > Stå på marked

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider