Aktiviteter 2024

Arrangementer i Landsforeningen Praktisk Økologi 2024

Praktisk Økologi – ONLINE:

I januar og februar 2024 afprøver vi at dele viden via online arrangementer. Det er PØ-aktuelle og samfundsaktuelle emner og opfølgning på artikler fra medlemsbladet, med ekstra viden og mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren.

Under Praktisk Økologi – ONLINE finder du også beskrivelser og links til online aktiviteter målrettet foreningens lokale Mere Liv i Haven netværk.

Planlagte online arrangementer:

Mandag den 26. februar 2024 kl. 20 til 21 – online kaffemøde med forkvinden om Praktisk Økologis strategi 2023–2033

Online kaffemøde med forkvinde Astrid Sandmark om Praktisk Økologis strategi 2023–2033. Siden maj 2023 har bestyrelsen arbejdet med en strategi for Landsforeningen Praktisk Økologi.

På mødet præsenterer Astrid strategien, du kan stille spørgsmål og komme med opkvalificerende bidrag til strategien.

Tilmeld dig her.

Torsdag d. 7. marts 2024 kl. 20 til 21 – Forkultivering for begyndere – hvordan kommer jeg i gang?

Forspiring er en super måde at få et forspring med sine planter til køkkenhaven og det behøver ikke at være vanskeligt. Her lærer du hvordan du griber det an, så du får sunde og stærke planter til rette tid. Med Astrid Sandmark.

Læs mere og link til tilmelding.

Mandag den 18. marts 2024 kl. 20 til 21 – infomøde om bestyrelsesarbejdet i Landsforeingen Praktisk Økologi
Her kan du tilmelde dig online informationsmøde om bestyrelsesarbejdet i Landsforeningen Praktisk Økologi. Du får indblik i hvordan foreningens bestyrelsen arbejder, på mødet kan du stille dine spørgsmål direkte til forkvinden.

Tilmeld dig her.

Årsmøde i Landsforeningen Praktisk Økologi 2024

5. til 7. april 2024 Afholdes ved Vissenbjerg på Fyn sammen med Landsforeningen Økologisk Byggeri, Landsforeningen for Økosamfund, Bofællesskab.dk og Permakultur Danmark. Det bliver en weekend med forskellige workshops og oplæg. Alle er velkomne til at deltage i det omfang, man har mulighed. Læs mere om Årsmødet her. Her tilmelder du dig årsmøde og generalforsamling.

Generalforsamling 2024 i Landsforeningen Praktisk Økologi

7. april 2024 kl. 10.00 til 12.00 Afholdes på Ankersminde, Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg, i forbindelse med foreningens årsmøde. Generalforsamlingen er kun for medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi. Vi gerne have at du tilmelder dig generalforsamlingen, så vi ved at der er plads til alle der ønsker at deltage.

Naturmødet i Hirtshals

23.-25. maj 2024 i Hirtshals.

Vil du deltage i planlægning af formidling, hjælpe med at passe standen eller er du bare nysgerrig, og vil gerne orienteres når der er nyt, så skriv dig op her.

Klimafolkemødet i Middelfart

29.-31. august 2024 i Middelfart.

Naturmødet og Klimafolkemødet deltager foreningen med en stand, hvorfra vi sammen med vores medlemmer arrangerer workshops og formidling af praksisnær handling, som gavner klima og øger biodiversitet i haverne.

Praktisk Økologi Festival 2024

26. oktober 2024 på Fyn.

Planlægningen af årets festival begynder i februar 2024. Har du lyst til at være en del af styregruppen, eller vil du bidrage som værkstedsholder på festivalen, så skal du kontakte mikael@praktiskoekologi.dk.

Her er du: Forsiden > Bliv aktiv > Aktiviteter 2024

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider