Aktiviteter 2024

Infomøde om bestyrelsesarbejdet i Landsforeingen Praktisk Økologi

Mandag den 18. marts 2024 kl. 20 til 21

Her kan du tilmelde dig online informationsmøde om bestyrelsesarbejdet i Landsforeningen Praktisk Økologi. Du får indblik i hvordan foreningens bestyrelsen arbejder, på mødet kan du stille dine spørgsmål direkte til forkvinden.

Tilmeld dig her.

Årsmøde i Landsforeningen Praktisk Økologi 2024

Fredag d. 5. til søndag d. 7. april 2024

Afholdes ved Vissenbjerg på Fyn sammen med Landsforeningen Økologisk Byggeri, Landsforeningen for Økosamfund, Bofællesskab.dk og Permakultur Danmark. Det bliver en weekend med mange forskellige workshops og oplæg. Alle er velkommen til årsmødet, man kan deltage i det omfang man har lyst, det er billetter til en eller to overnatninger, eller til generalforsamlingen. Her kan du læse mere om Årsmødet. Her tilmelder du dig årsmøde og/eller generalforsamling.

Generalforsamling 2024 i Landsforeningen Praktisk Økologi

Søndag d. 7. april 2024 kl. 10.00 til 12.00
På Ankersminde, Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg. Afholdes i forbindelse med foreningens årsmøde. Generalforsamlingen er kun for medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi. Vi gerne have at du tilmelder dig generalforsamlingen, så vi ved at der er plads til alle der ønsker at deltage.

Naturmødet i Hirtshals

23.-25. maj 2024 i Hirtshals.

Vil du deltage i planlægning af formidling, hjælpe med at passe standen eller er du bare nysgerrig, og vil gerne orienteres når der er nyt, så skriv dig op her.

Klimafolkemødet i Middelfart

29.-31. august 2024 i Middelfart.

Naturmødet og Klimafolkemødet deltager foreningen med en stand, hvorfra vi sammen med vores medlemmer arrangerer workshops og formidling af praksisnær handling, som gavner klima og øger biodiversitet i haverne.

Praktisk Økologi Festival 2024

26. oktober 2024 på Fyn.

Planlægningen af årets festival begynder i februar 2024. Har du lyst til at være en del af styregruppen, eller vil du bidrage som værkstedsholder på festivalen, så skal du kontakte mikael@praktiskoekologi.dk.

Her er du: Forsiden > Bliv aktiv > Aktiviteter 2024

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider