Betalingsservice

Det er helt frivilligt, om du vil sætte dit medlemskab til automatisk betaling i din bank eller gennem betalingsservice, men vi opfordrer alle vores medlemmer til det. Det koster rigtig mange penge og ressourcer at sende girokort ud hvert år – penge vi hellere vil bruge på aktiviteter og at sprede budskabet om økologi. Derfor håber vi meget, at du vil tilmelde dit medlemskab til automatisk betaling.

Du kan tilmelde dig via din netbank eller ved hjælp af nedenstående link.

Find dit medlemsnummer

Dit medlemsnummer står bagerst på medlemsbladet. Du kan også finde det i den mail, du har fået tilsendt, da du meldte dig ind. Kan du ikke finde dit medlemsnummer, så send en mail til info@praktiskoekologi.dk

Dit medlemsnummer har op til 5 cifre og står lige over dit navn bagerst på medlemsbladet.

Tilmeld dit medlemskab

Åben vindue til onlinetilmelding…

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Betalingsservice

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider