Giv et bidrag til foreningen

Hjælp os med at inspirere endnu flere til at vælge en økologisk og bæredygtig hverdag ved at støtte vores arbejde med et bidrag. Med din støtte kan vi lave endnu flere grønne kampagner, påvirke politikerne og fortsætte vores arbejde med at sprede viden om økologisk havedyrkning, urban farming og biodiversitet i villahaverne.

Vi er en frivillig bestyrelse, vi har masser af frivillige kræfter og ikke mindst mange rigtig gode ideer og projekter for at nå vores mål med at få mere økologi ind i alle mulige revner og sprækker i det her land. Men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Alle bidrag – store som små – er velkomne.

Med dit bidrag, støtter du os på flere måder. Vi skal nemlig modtage mindst 100 bidrag á 200 kr. om året for at være berettiget til at modtage tips- og lottomidler. Derfor er vi meget afhængige af bidrag.

Du har i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, når du giver et bidrag.

Jeg ønsker at give Landsforeningen Praktisk Økologi et gavebidrag på:

Registreringsnummer: 8401
Kontonummer: 1725813
Skriv venligst dit navn i feltet »Tekst til beløbsmodtager« i din netbank. Alt efter hvilken netbank du bruger, kan feltet have en anden overskrift – f.eks. »Tekst på modtagers kontoudskrift«.
Navn:
Adresse:
Postnummer og by:
E-post-adresse:

Det er nødvendigt, at du udfylder felterne med navn og adresseoplysninger, da vi skal kunne dokumentere, hvem der har givet gavebidragene.

Jeg vil måske også gerne næste år give et gavebidrag:


Evt. kommentarer:

Husk dit skattefradrag

Det er muligt at trække dit bidrag fra i skat. Du skal blot oplyse dit CPR-nr./CVR-nr. til vores administrator på tlf. 2145 5135, så vi kan indberette bidraget til Told og Skat.

Støt Havenyt.dk

Havenyt.dk er vores haveside, som drives for egne midler. Har du lyst til at give et bidrag til Havenyt.dk? Bidrag til Havenyt.dk, kommer kun Havenyt.dk til gavn, mens donationer til foreningen, kun kommer foreningen til gavn.

Støt Havenyt

Her er du: Forsiden > Bliv medlem > Giv et bidrag til foreningen

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider