3. februar 2005

Årsmøde 2005

Bavnehøj Efterskole

Bavnehøj Efterskole dyrker mange af deres egne grønsager. Foto: Karna Maj

Hvem har ikke stået udstyret med beskæresaks og kigget på et træ – fast besluttet på, at nu skal det altså være og så alligevel kommet i tvivl om, hvordan træet reagerer på den forestående behandling. I tvivl om det overhovedet er det rette tidspunkt at gøre det på, om hvordan man i det hele taget skal gå til værks for at opnå det ønskede resultat og måske oven i købet om, hvad det ønskede resultat er.

Derfor har vi valgt træer som tema på Praktisk Økologis næste årsmøde, der afholdes den 23. til 24. april 2005. Mødet starter lørdag til frokost og slutter søndag eftermiddag. Vi vil i løbet af de to dage komme vidt omkring emnet med foredrag, besøg og demonstration. Vi regner med, at vi bl.a. skal lære om træernes fysiologi, beskæringsteknikker og træernes æstetik. Vi skal se nogle af de ældste af slagsen, besøge en frugt-avler og nyde træernes frugter.

Det endelige program er stadig ikke fuldt udarbejdet. Det vil blive præsenteret i næste nummer af Praktisk Økologi samt lagt ud på foreningens netsted, www.praktiskoekologi.dk, når det er færdigt.

Årsmødet vil blive afholdt på Baunehøj Efterskole, der ligger meget smukt ved Isefjorden i Hornsherred, nord for Jægerspris, omgivet af skov, strand og vand. Prisen for deltagelse bliver 650 kr for medlemmer og 800 kr for ikke-medlemmer. Det dækker overnatning, mad samt foredrag og lignende. Det vil igen i år være muligt at deltage en enkelt dage.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig årsmødet ved at kontakte foreningens sekretariat på tlf. 70 20 83 83 eller [email=info@praktiskoekologi.dk]info@praktiskoekologi.dk[/email].

På vegne af bestyrelsen
Birgitte Løkke og Stine Müller

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider