15. juni 2006

Ny redaktør på Praktisk Økologi

Udgivelsen af tidsskriftet Praktisk Økologi har siden 1992 været varetaget af en kompetent redaktion ved Karna Maj og Jens Thejsen. De har igennem årene stået for en løbende kvalitetsudvikling af indhold, artikler og layout. For snart fire år siden udvidede foreningen sine aktiviteter med Havenyt.dk, der har været en voksende succes siden åbningen 1. marts 2002. I maj måned slog vi således rekord med 100.000 unikke besøg. Karna Maj har stået for den daglige drift godt hjulpet af mange frivillige, som alle har været medvirkende til at opretholde et højt fagligt niveau.

Udvikling kræver flere medarbejdere

Bestyrelsen og medarbejderne har i løbet af det seneste år taget konsekvensen af den stigende succes, der har betydet et øget behov for nye medarbejdere. I 2005 valgte vi derfor at lade Bock+Lagoni layoute bladet. Bock+Lagoni har ligeledes stået for design og udvikling af sitet Havenyt.dk og vores hjemmeside www.praktiskoekologi.dk. Et samarbejde vi er meget tilfredse med.

I begyndelsen af 2006 fik tidsskriftet Praktisk Økologi nyt layout, forside, format, farvetoning og skrifttyper. Resultatet er vi stolte af, og responsen fra medlemmerne har været særdeles positiv.

Samtidig valgte vi at arbejde endnu mere målrettet med både tidsskriftet Praktisk Økologi såvel som Havenyt.dk. Dette betyder, at Karna Maj efter eget ønske er blevet ansat som fast redaktør på Havenyt.dk. fra 1. juni 2006. Jens Thejsen fortsætter som redaktør på tidsskriftet Praktisk Økologi.

Jeg vil gerne i denne forbindelse benytte lejligheden til at udtrykke stor taknemmelighed og tak for Karnas indsats gennem de seneste 14 år på tidsskriftet Praktisk Økologi. Med sin indlevelse og sit engagement har hun til stadighed har været medvirkende til at udvikle foreningen.

Veronica Bay som ny redaktør

Det glæder os samtidig at kunne meddele, at vi efter en grundig og intensiv proces har ansat Veronica Bay som ny redaktør på tidsskriftet Praktisk Økologi per 15. maj 2006. Veronica Bay er 40 år, cand. mag. i dansk og engelsk og uddannet i Danmarks Radio. Hun har skrevet noveller og artikler for diverse dagblade og magasiner og arbejdet som voksenunderviser på KVUC. Hun er mor til Smilla på 7 år og kolonihaveejer

Velkommen til Veronica Bay. Vi ser frem til et godt og udviklende samarbejde.

På bestyrelsens vegne,
Kurt Boe Kjærgaard

I næste nummer af Praktisk Økologi er der et miniportræt af Veronica Bay.

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider