9. maj 2006

Økologisk madmarked

fødevarer

På madmarkedet præsenteres mange forskellige økologiske fødevarer.

Den Økologiske Have i Odder afholder søndag den 21. maj et madmarked, hvor man kan møde 12 forskellige økologiske virksomheder, som producerer mange forskellige slags økologisk mad og drikke. Der er smagsprøver og mulighed for at købe produkterne.

Der er kødprodukter, mælkeprodukter, vine, øl, honning, juicer, krydderurter, chokolade, slik og meget mere. Virksomhederne fortæller om fremstillingen af deres produkter. Her kan man se og smage nye økologiske produkter. Der er fri entré.

Guldlok dukketeater spiller »Troldungen der ku’ høre græsset gro« for de mindste kl. 11 og kl. 14. På markedspladsen er der lege for børn og voksne. Og man kan se nyfødte grise og lam i haven lige nu.

På markedet kan man få opdateret sin viden om økologi i forhold til bla. gensplejsning, dyrevelfærd, rent drikkevand, tilsætningsstoffer, mærkning og kontrol.

Alle produkter på markedet er økologiske, og de er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med kravene i EU’s økologiforordning. De bærer enten EU’s økologilogo eller det danske Ø mærke. Direktoratet for FødevareErhverv støtter markedet økonomisk.

Se udstillerliste og mere information på Den Økologiske Haves hjemmeside

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider