19. januar 2006

ØkoWeb er tilbage

Fra 1995 til 2001 var det www.ecoweb.dk man gik ind på, når man ville opdateres på, hvad der rørte sig på det økologiske område. ØkoWeb Danmark startede i december 1995, da hjemmesider stadig blev håndprogrammerede. Det var journalist Michael Borgen, som førte denne fremragende ide ud i livet som sit helt eget projekt.

ØkoWeb’ens formål var og er stadig at informere om økologiske fødevarer og andre emner med relation til miljø og fødevarer. Web’en er samtidig et menusystem for organisationer og virksomheder med økologi, miljø og fødevarer som arbejdsområde.

Det lykkedes aldrig rigtig at få økonomi i siden, selv om den havde mange besøgende. Den manglende økonomi og det forhold, at han i 2001 blev alene både professionelt, da han mistede kontorfællesskab med Økologiens Hus, og at hans familie blev splittet, fik ham til at holde op med at opdatere ØkoWeb Danmark. Portalen blev imidlertid aldrig lukket

Nu er Michael Borgen tilbage og vil give sin ØkoWeb en ny chance. Han har i nogle måneder lagt nyheder ud og er i gang med stille og roligt at opdatere siden. Han forsøger at få økonomi i Økoweb ved at have flere annoncer end tidligere, bla. også fra Google. Selv siger han:

Jeg ved endnu ikke, om disse muligheder kan give et grundlag, så jeg har mulighed for at give ØkoWeb’en en alvorlig opdatering, men nu er arbejdet begyndt, og hvis nyheder, opdateringer og nye annoncer giver den nødvendige indsprøjtning, så håber jeg lige så stille at bringe ØkoWeb’en flot igen. Dog beder jeg om den nødvendige tålmodighed, da der ligger et stort arbejde forud – og det sker kun ind i mellem andre opgaver.

Hvis du vil støtte Michael Borgens ny initiativ, så giver alle besøg lidt økonomi til projektet, da ØkoWeb Danmark udelukkende finansieres af links og annoncer. Til gengæld får du nogle gode øko-nyheder og links til øko-netsteder, men i et lidt umoderne design. Men lige nu er det indholdet, som Michael Borgen går efter at få opdateret først.

Besøg Økoweb.dk

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider