4. marts 2019

Praktisk Økologi Akademi

Den praktiske økologi
Vi vil hjælpe medlemmer af Praktisk Økologi med formidlingen af den praktiske Økologi. I samarbejde med havebogsforfatter Jens Juhl, har vi lavet et skræddersyet kursusforløb i 8 undervisningsgange, som medlemmer af Praktisk Økologi kan bruge til undervisning i regi af forskellige folkeoplysningsforbund.

Kursus for hvem
Kurset henvender sig til alle der vil lære at dyrke sin have økologisk, og der er ingen krav til forkundskaber. Både nye havefolk og mere erfarne, der gerne vil dyrke økologisk, kan have fordel af at deltage. Kurset er altså for alle, der har lyst til at dyrke haven uden brug af kunstgødning og sprøjtegifte, gerne vil have et godt resultat ud af havearbejdet og se dyrelivet udfolde sig.

Kursusformål
Formålet med kurset er at give en grundlæggende viden om hvorfor der dyrkes økologisk, hvordan man kommer igang og gennemfører dyrkningen.

I Praktisk Økologi tror vi på, at jord under neglene fører til en forståelse for vores jord, natur og miljø. Den forståelse er den direkte vej til en bæredygtig husholdning og livsstil.

Hvordan kommer du i gang

  • Kontakt det lokale frieoplysningsforbund (LOF, AOF, FOF eller?), der har i de senere år været en efterspørgsel efter undervisere til hands-on undervisning i faget »køkkenhave«.
  • Tag en snak med daglig leder Mikael mikael@praktiskoekologi.dk og biliv introduceret til materialet.
  • Vi kan overføre undervisningsmaterialet til dig. Det består af powerpoints til 7 undervisningsgange (8. undervisningsgang er havebesøg) og en vejledning til underviser.

Der er taget udgangspunkt i Jens Juhls Økologisk have – selvforsyning til husbehov

Her er du: Forsiden > Nyheder

Søg:

StÝt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider