Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.
Store insekthoteller er blevet vældig populære i disse år. Smukke og rustikke ser de ud, men er ikke den ideelle løsning. Forskellige dyr har forskellige behov.
Et bidrag til Frøsamlernes ærte-bønneprojekt blev udfordret, da de betroede bønner pludselig begyndte at krydse.
Det beskyttede klima i drivhuset bliver hos Allan Clausen på Hegnstrup udnyttet til fulde i vintermånederne, og vinterlyet gør, at der kan høstes hele året.
På Hegnstrup høstes der urter året rundt til den kendte (og for dem, der ikke fik for meget) elskede klassiker fra 70’erne.
Anders Bech dyrker sine vintersquash i komposten. Det giver varme til planterne, og den kontinuerlige gødskning og vanding sætter turbo på komposteringen.
Med et elendigt udvalg i de lokale butikker, er der kun en ting at gøre for en bønnefan. Dyrke bønnerne selv og få sæsonen til at vare længst muligt.
Hvis man har mod på at kaste sig ud i kåldyrkningens svære kunst, men mangler erfaring, er det en god idé at starte med broccoli.
Mild, nøddeagtig, kødfuld. Med lidt tålmodighed kan man dyrke den japanske shiitakesvamp selv.
I Sverige er man langt fremme, når det gælder om at få æstetik og økologi til at gå op i en højere enhed i byerne.
Vi tror på, at vi kan påvirke verden ved at være synlige lokalt ved at sprede den viden, vi har. Ved at lave lokale netværk og lokale arrangementer.
Portræt af Sandra Villumsen, der er foreningens nyansatte projektleder for Mere Liv i Haven.
Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.
Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > 2014 > Praktisk Økologi 2/2014