Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.
Vi kan brødføde verden! Vi kan dyrke hvede og byg til brød og øl i Danmark – begge dele økologisk, naturligvis! Vi er ikke på vej ind i den mørke økologiske middelalder, hvor du tvangsudskrives til årligt lugearbejde. Vi er på vej ind i en oplyst, biologisk, intelligent resursealder, hvor natur og teknologi går hånd i hånd med sunde og glade mennesker.
På gartneriet Gallo er det fællesskabet og det mentale udbytte, der er vigtigst.
Skorzoner og bronzefennikel er to afgrøder, som mange af os kender, men måske ikke som flerårige grønsager.
Humle er en smuk plante, som er let at dyrke og især fylder i højden. Flere steder findes der lokale danske sorter, og mange er gode til ølbrygning.
Grise er skønne, og det er en god flæskesteg også – især når grisen har levet et liv med frisk luft, motion og varieret foder.
Figen er en nem plante, men ikke alle sorter egner sig til at dyrke i Danmark. På Westergaards Planteskole har man afprøvet en række sorter i tunneldrivhus og på friland.
To små byer, Tommerup på Fyn og Brædstrup i Østjylland, er blevet beriget med frodige skolehaver – begge startet af praktiske økologer.
Det går godt i din forening. Havenetværk – Tour de Danmark. Håndbog for havenetværk. Urbant haveambassadørkursus. Frøpolitik på P1. Kom til arbejdsmøde i Lejre. Aalborg Bæredygtighedsfestival. Frøsamlerne afholder konference.
Side 32
Læs mere…
31. oktober samler vi 400 praktiske økologer på Den Frie Lærerskole i Ollerup til en dag med mere end 60 forskellige værksteder, mulighed for nye møder på kryds og tværs af landet, økologisk, lokal mad, og boder af medlemmer med mindre produktioner.
Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.
Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > 2015 > Praktisk Økologi 5/2015