Medlemsforsøg

Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.

Estisk slangehvidløg

Af Karna Maj
Praktisk Økologi 4/2004, side 22

Stængelen på slangehvidløg slår to fulde krøller under væksten, hvoraf navnet »slangehvidløg«, og i toppen sætter det et stort antal topløg. Det er et stort hvidløg med få store fed. Medlemmer har mulighed for at kunne få nogle få løg til afprøvning.

Forsøg med engelske forårskål – resultater

Af Karna Maj
Praktisk Økologi 4/2002, side 18

I alle medlemsforsøg med ‘Early Queen’ og ‘Spring Hero F1’ har der været kål, der har overlevet vinteren på friland, men typisk er 1/4 gået til i vinterens løb. Desuden er der en del, som ikke har dannet hoved samtidig med de andre. Der har været størst succes med ‘Early Queen’.

Røde gulerødder

Af Karna Maj
Praktisk Økologi 2/2003, side 11

I 2003 får medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi og Frøsamlerne mulighed for at være med til at afprøve og smage den røde gulerodssort ‘Nutri Red’, som er en af de ny anderledes farvede grønsager, som er på vej ud i handelen. ‘Nutri red’ kan ikke købes som frø endnu.

Røde gulerødder

Af Karna Maj
Praktisk Økologi 6/2003, side 25

Medlemsforsøget i 2003 var dyrkning af gulerodssorten ‘Nutri Red’, som har røde gennemfarvede rødder. De indsendte svar er meget forskellige både omkring udbytte og bedømmelse af smag.


Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.

Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > Medlemsforsøg

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider