Byhaver

Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.

Frokost i Ford Goxx

Af Marie Hertz
Praktisk Økologi 4/2015, side 17

Baggårdens hønsehold giver mening på flere områder. De grønne og levende aktiviteter binder beboerne sammen i et nyt fællesskab og med nye interesserer og værdier på tværs af sociale og kulturelle lag.

Gendyrk

Af Persille Ingerslev
Praktisk Økologi 3/2018, side 4

Gendyrk betyder, at en del af en afgrøde, som ellers skulle smides ud, i stedet sættes i vand eller jord, og dermed bliver dyrket på ny. Det er sjovt, hyggeligt og ikke mindst gratis at begive sig ud i gendyrk. Porrestumper, runkne radiser og kålstokke forvandles til grønt drys og anderledes stueplanter.

Kolonihavedrømmen der blev til en byhave

Af Nada Louise Cay
Praktisk Økologi 2/2015, side 20

Sorte plantekasser. Bygget op af paller. Møbler af paller. Et bord, en bænk. Krukker med blomster. Kaffe på kanden. En nabo der kigger forbi. Endnu én der tilslutter sig. En mere kommer med kage. En anden kommer for at klippe urter til aftensmaden og får et opskriftsråd med på vejen. Det hele i en baggård i Københavns Nordvestkvarter. Det er min urbane have-drøm.


Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.

Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > Byhaver

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider