Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.
Af Ulla Skovsbøl
Praktisk Økologi 1/2018, side 4
80 årig landmand blev kåret som Årets Økolog i landsdækkende konkurrence.Han var konventionel landmand i 40, har været økolog i 20 og vil fortsætte 20 år endnu.
Af Camilla Birch
Praktisk Økologi 3/2022, side 28
Køkkenhaven lærer os, at der altid er noget, der lykkes, og noget, der ikke gør. Den er et praktisk modsvar til ensretning og monokulturer. Og så skaber den helt simpelt glæde. Derfor er køkkenhaven mere end et spisekammer ifølge Signe Schrøder, der er erfaren køkkenhavedyrker og formand for Landsforeningen Praktisk Økologi.
Af Sandra Villumsen
Praktisk Økologi 3/2015, side 4
Hvilket liv lever vi medlemmer af PØ? Hvilke værdier binder os sammen? Og hvad er det vi kan, når vores veje krydses og vi lader os inspirere af de små, betydningsfulde handlinger, som gør at vi bliver ved og ved med at udforske økologien i vores hverdag?
Af David Brook Rosen
Praktisk Økologi 2/2021, side 8
Et højskoleophold fik David fra Albertslund på sporet af det, han brænder for og gerne vil bruge sit arbejdsliv og en stor del af sin fritid på – frilandsgartneri. I artiklen deler han sine tanker og overvejelser i uddannelsesforløbet.
Af Dorthe Chakravarty, Mia Stochholm og Vivi Logan
Praktisk Økologi 6/2015, side 28
I løbet af de seneste ni måneder har Frøsamlerne oplevet en markant stigning i antallet af medlemmer. Det glæder formanden Lila Towle, der tilbage i 1980’erne stiftede foreningen og i dag stadig har mange sager at kæmpe for.
Af Sandra Villumsen
Praktisk Økologi 5/2014, side 18
Ved at værdsætte fællesskaber og lokale ressourcer, skaber Ole og Jette mere liv i deres have.
Af Frank Erichsen
Praktisk Økologi 1/2011, side 16
John Seymour er næsten umulig at komme uden om, hvis man er interesseret i selvforsyning, dyrehold, havebrug og traditionelt håndværk.
Af Sandra Villumsen
Praktisk Økologi 1/2016, side 22
Der er rigeligt at lave derude for de praktiske økologer, og i Nordjylland er haveambassadøren Lilli Christoffersen blevet godt og grundigt viklet ind i den grønne havebølge.
Af Ane Rørdam Hoffmeyer
Praktisk Økologi 3/2015, side 18
Den dyrkede biodiversitet er truet i Danmark, men interessen for de trængte sorter stiger på ny. På speciallandbruget Muld slår man et slag for mangfoldigheden i marken og på tallerkenen. Den rummer en kulturel, genetisk og ikke mindst gastronomisk rigdom.
Af Ulla Skovsbøl
Praktisk Økologi 1/2019, side 25
Aage og Inge Lis Dissing har viet deres liv til økologien. De grundlagde et af de første økologiske landbrug i danmark, var forstanderpar på Den Økologiske Jordbrugsskole og i en alder af 57 og 53 år droppede de deres gode, faste jobs for at arbejde med økologi i Afrika.
Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.
Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > Portrætter