Selvforsyning

Bliv medlem her, og modtag Praktisk Økologi 6 gange årligt.

Drømmen om selvforsyning

Af Marianne Bakke og Veronica Bay
Praktisk Økologi 5/2011, side 14

Bygningerne var forfaldne, og jorden udpint og forsømt. Alligevel opfyldte gården vores drømme om diversitet, plads til dyrehold og minimal risiko for sprøjteskader.

Hø fra haven

Af Marie Gravesen
Praktisk Økologi 3/2013, side 24

Har du et hjørne af haven, hvor græsset får lov at gro, eller har du anlagt en blomstereng? Hvad med at bruge alt det afklippede græs til børnenes kaniner og være med til at bevare et gammelt håndværk?

Minilandbrug på en hektar

Af Mia Stochholm
Praktisk Økologi 2/2011, side 14

Ser man sit sted som en del af den lokale sammenhæng, kan man forsyne sig selv meget alsidigt, selv om man kun har forholdsvis lidt plads.

Selvforsyneren

Af Frank Erichsen
Praktisk Økologi 6/2010, side 4

Den totale selvforsyning er utopi. I stedet bliver man som selvforsyner nødt til at vælge de aktiviteter ud, man føler for og ikke have dårlig samvittighed over det, man ikke kan gabe over.

Urban selvforsyning

Af Mie Kongstad Søgaard
Praktisk Økologi 6/2010, side 30

Mad og byer hænger uløseligt sammen. Præindu­strielle byer opstod på og på grund af god landbrugsjord og afhang af en stabil fødevareproduktion i og omkring byen. I takt med at byerne er blevet udvidet, er efterspørgslen efter mad øget. At opfylde denne efterspørgsel er blevet en enorm opgave; en, som måske har den største sociale og fysiske effekt på vores liv og planet, i forhold til noget andet vi foretager os.


Som nyt medlem kan du købe de forudgående årgange til en speciel lav pris – se mere under Bestilling af medlemsskab og Bestilling af årgange.

Her er du: Forsiden > Tidsskriftet > Selvforsyning

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider